(۰۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۴ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: سلام به همگی ۲۰ روزه فقط تونستم یه ،۴،۵ فصل نظریه بخونم!!!!!!!!!!!!!!! یکیو دوس داشتم، یک سالو نیم بیشتر باهم بودیم،خوب صمیمی،مهربون.... مراقب هم، تا اینکه ۴،۵ ماهه از هم دورشدیم و هر بار با هم بحث میکردیم پشت تلفن کم کم بحث پیش میومد.........راحت یک ماه ازش خبری نشد.... وقتی زنگیدم جواب نداد با یک خط دیگه زنگیدم یکی ثانیه برداشت، گفت همه چی تموم شده، حرف نزنیم بهتره باز دعوا میشه... راحت قطع کرد....
دارم سکته میکنم..... دارم میمیرم...... قلبم داره از درد میگیره به خدا... یعنی دوری راه یعنی تمام شدن یک رابطه؟؟؟ خاک بر سرم شد... روحیم دیگه مرد..
چرا آخه؟ به خاطره که فکر میکنم..اصلا امروز برام معنی نداشت..... اصلا اون همه محبت و حرفا کشک بودش؟؟؟؟؟؟ کشک؟ مثل مشکل آقای mehran شدم ،درس پر..... ارشدم پرید... یه ماهه شده کارم گریه...فکر... وااااااااااااااااااای
وقتی خدا بهت میگه باشه چیزی که می خوای رو بهت میده.
وقتی بهت میگه صبر کن داره چیز بهتری رو برات آماده میکنه.
وقتی میگه "نه" یعنی داره "بهترین" روبرات آماده میکنه.
من فقط همینو بگم که خوبه همین اول کار طرف باطنشو برات نشون داد. تو خیلی ی ی ی خوش شانسی که همین الان اونو شناختی ، اینو واقعاً میگم.
نه اینکه بعد از یه رابطه ی ۶-۷ ساله...
کلاً بهت تبریک میگم وبرات آرزوی موفقیت میکنم! ادای عاشقا رو هم در نیار که اصلاً بهت نمیاد
تو یه نفر رو از دست دادی ولی دوستای مانشتی زیادی داری ی ....
سال دیگه این موقع هم دانشجوی ارشدی ی و .....
مطمئن باش انسان های خوبی در آینده جلوی راه زندگیت قرار می گیرن...
امیدوار باش و با لبخند به تلاشت ادامه بده.