سلام به همه دوستان همیشه حاضر در صحنه
ای وای من! بابا جان امروز ۲ آذره چ خبره؟ این پیجا با سرعت نور میره جلو؟!
مرسی پشتکار
اول ج engii، دوست عزیز ایجاد انگیزه و هدف کنی حله. بعدم همون پشت میز روی کتابا ی ۱۵مین بخوابی خستگیتم در میره (نه اینکه بری رو تخت نرمو گرم بخوابی!) امتحان کن.مطمئنم ک میتونی
من ی سوال دارم درباره برنامم. و پیشاپیش از هرکس ک لطف میکنه و وقت میذاره و ج میده تشکر میکنم
برنامم موازیه و طی ۲ روز همه رو میخونم یعنی مثلا شنبه ۶تا درس/ بعد ۱شنبه ۶تا درس بعدی/ بعد دوباره ۲شنبه همون ۶تا درس دو روز قبل و.. این سیکل تا آخر هفته ست.و هر درسی هم باکسش ۲ساعته اس. میشه روزی ۱۱-۱۲ ساعت. حــــــــالا الان ۲روزه برنامم از دستم در رفته یعنی بعضی از درسا رو نمیشه محدود به زمان کرد مثل os ک معرف حضورتون هست دیگه، تستهای بعضی درسا هم ک تحلیلی تره و کل اطلاعاتت رو ب چالش میکشه و کلی وقت گیره. چ راهکاری دارید؟
من ب یکی از موسسات ارشد زنگیدم و با مشاورش حرف زدم گفت دیگه محدودیت زمانی رو بردار.و بگو تا آخر هفته از فلان درس x مقدار و.. بخونم اینطوری محدود کن و تا آخر هفته سعی کن برسونیشون. حرفش رو پذیرفتم و امروز اجراش کردم درس ایکس رو مبحث فلانش رو با تست بزنم و مبحثش رو ببندم بعد درس بعدی. ولی از صبح تا الان ک میخوندم تموم نشد! :| نمیدونم این چنج کردن الان درسته؟ نمیدونم چکار کنم؟ خیلی دلم با این برنامه نیست.
ممنون میشم دوستان مخصوصاً بچه های ک برنامشون موازیه و شبیه منه، ی راهکاری بدن
مطمئنم با کمک شما حتما ی راهی پیدا میکنم. منتظر جوابتون هستم. با تشکر