اتفاقا تو همون پست قبلیم یه چیزی نوشتم ولی بعد گفتم سریع بگذرم وارد حاشیه نشم...
می خواستم بگم من شبیه حرفای ایشونو جاهای دیگه شنیدم و خوندم و میدونم دست کم این حرفاشون درسته ، اگه به جز این حرفا چیزی باشه باید در مورد درست بودنش فکر کرد و اینکه نمیشه سریع قضاوت کرد...
مثلا حتی خود دکتر مورفی تو کتابش یه جایی حرف از دعا میزنه ولی نه به عنوان نیروی کمک کننده الهی بلکه به عنوان نوعی القا کننده به خود!
نقل از کتاب:
"دعا کنیم زیرا.... ضمیر باطن به تصویر ذهنی یا به عبارت دیگر به اندیشه ای که در ذهن جای گرفته جواب می دهد.فرد مومن خواه مسیحی ، بودایی یا یهودی یا مسلمان از این رو دست به دعا برمیدارد که ایمان به اجابت آن دارد و
همین اعتقاد است که گاه کار را به اعجاز می کشاند.قانون زندگی قانون ایمان است و به زبان ساده تر شکل گرفتن اندیشه در مغز است....."
خوب من اینو میخونم و قبول دارم اینی که میگن درسته و تاثیر داره و بارها اثبات شده ولی میدونم جایی ناقصه و با باورهای قبلیمون کاملش میکنم و مفهوم توکل و کمک گرفتن از خدا رو بهش اضافه میکنم هر چند حرف ایشونم میدونم درسته، پس اون قسمت رو برمیدارم و میگم هم کتاب خوبیه!
برای همین احادیث امام علی رو کنارش نوشتم چون میخواستم بگم عِلم یکیه ، شاید شیوه بیان تغییر کرده شاید اونا جزئی از اون رو به یه شیوه دیگه بیان کردن اما این همون علمیه که هر کسی به اندازه ظرفیتش بهش دست پیدا میکنه!
این بود نظر من.
نقل قول: منم نظرم همینه.. ممنون از لینکی که گذاشتی واسه من که خیلی بدرد بخور بود. سخنرانی های دکتر حلت رو از کجا میشه دانلود کرد؟
تا حالا تو نت نگشتم ولی قبلا که یه بار گوش دادم تقریبا حرفاشون از این جنس بود.