زمان کنونی: ۱۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۸:۵۰ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
دوستان بیخیال
اصلا اینجا مهم نیست . تو دانشگاه بر اساس وضعیتی که دارید تصمیم گرفته میشه
یا کارت پایان خدمت داری که ارائه میدی، یا اینکه سربازی و می خوای ترخیص بشی یا اینکه برات معافیت تحصیلی صادر می کنن
موقع کارهای فارغ التحصیلی ۲ تا برگه به ما دادن یکیش که مربوط به نظام وظیفه که تاریخ شروع تحصیل پایان رو زده .اونیکی رو خود دانشگاه صادر کرده که تاریخ فارغ التحصیلی این جور چیزا رو زده .حالا این برگه ها را الان بایدببریم پلیس +۱۰ یا نظام وظیفه یا موقع پست دفترچه.
(۱۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ)nasser68 نوشته شده توسط: موقع کارهای فارغ التحصیلی ۲ تا برگه به ما دادن یکیش که مربوط به نظام وظیفه که تاریخ شروع تحصیل پایان رو زده .اونیکی رو خود دانشگاه صادر کرده که تاریخ فارغ التحصیلی این جور چیزا رو زده .حالا این برگه ها را الان بایدببریم پلیس +۱۰ یا نظام وظیفه یا موقع پست دفترچه.
اینا تا موقع ثبت نام تو ارشد پیش خودتون میمونه
اگرم قبل از ثبت نام دانشگاه (ارشد) اقدام کنین برای گرفتن دفترچه، باید اون موقع تحویل بدین
وضعیت: تعیین نشده امتیاز تاریخ مانشت: ۵ رتبه: ۶۶۶۰
کدام کد نظام وظیفه؟
سلام
خسته باشید
بنده در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه آزاد هستم
آیا میتوانم امسال در کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه سراسری(دولتی) در همان رشته حسابداری شرکت کنم؟(از نظر نظام وظیفه مشکلی نخواهم داشت؟)
۲- در زمان ثبت نام کدام گزینه از مقرات نظام وظیفه ارائه شده در دفترچه کنکور را باید انتخاب کنم؟
من دانشجوی ارشد دانشگاه آزاد هستم می خواستم امسال دوباره ارشد سراسری شرکت کنم ، ولی هیچ کدوم از کدهای دفترچه آزمون با شرایط من نمیخوره ، ممنون میشم کمکم کنید
(۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ)demonio نوشته شده توسط: با سلام
من دانشجوی ارشد دانشگاه آزاد هستم می خواستم امسال دوباره ارشد سراسری شرکت کنم ، ولی هیچ کدوم از کدهای دفترچه آزمون با شرایط من نمیخوره ، ممنون میشم کمکم کنید
سلام.
اگه سربازی نرفتی فکر نکنم بتونی شرکت کنی.
طبق چیزایی که من میدونم، واسه هر مقطع تحصیلی فقط یه بار میتونی معافیت از سربازی بگیری که شما یه بارشو گرفتی.
(17 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ)demonio نوشته شده توسط: با سلام
سلام.
اگه سربازی نرفتی فکر نکنم بتونی شرکت کنی.
طبق چیزایی که من میدونم، واسه هر مقطع تحصیلی فقط یه بار میتونی معافیت از سربازی بگیری که شما یه بارشو گرفتی.
من از نظام وظیفه پرسیدم گفت اگر انصراف بدی می تونی دوباره معافیت تحصیلی بگیری ولی از دیپلک تا دکتری فقط یک بار می تونی این کار انجام بدی
وضعیت: تعیین نشده
[جداسازی] کنکور کارشناسی ۹۳ و بحث نظام وظیفه
سلام
می خواستم بدونم باید کد نظام وظیفه ۵ یا ۷ رو بزنم؟
من تیر ۹۲ فارغ التحصیل شدم. حالا واسه ثبت نام ارشد باید کدوم کد رو بزنم؟
بدجور تو امپاسم
good-wishes، در تاریخ ۱۲ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
ممنون میشم دوستان قبل از ثبت سوال جستجو بفرمایند و در ادامه تاپیکهایی که بجث سوالشون متفاوت هست ثبت انجام ندن
ارسالتون به مکان مناسبش منتقل شد . در همین تاپیک ببینید قبلا بحث شده برای اینکه کدام کد انتخاب بشه