(۱۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۴۴ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: (12 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ب.ظ)fars_ir نوشته شده توسط: بچه جون چرا خودتو گول میزنی اونا سوال بود که امروز داشتید من با اینکه از نرم افزار دیگه بدم میاد اما دوستم بعد از ازمون اومد نشستیم همه سوالا رو جواب دادیم.تورو خدا خودتو الکی دلخوش نکن.نمیخوام بهت فاز منفی بدم اما الکی خوش بودن جالب نیس..
من دیگه بزرگ شدم. چشم دلمو خوش نمیکنم. بیشترم تلاش میکنم. سوالاش واسه شما آسون بوده. تخصصی واسه من خیلی سخت بود. ولی واسه من که ۲۰ واحد درس دارم و خونه دانشجویی دارم و این مدت صبح تا شب بیمارستان و فاتحه بودم بد نیست. تازه ۱۸ واحدم ترم بعد دارم و چندتا از این درسها که دارم میخونم پاس نکردم. مثل گسسته و هوش معماری. (حالا میگن پس چی پاس کردی((
ضمنا من IT هستم نه مهندسی
سالاری داش مازیار-- - - رتبت ایشالا دفعه بعد یکه ---- خ عالی هستی و خوب درس میخونی --- قبولت دارم ---منم خونه دانشجویی ام با ۱۶واحد درسی از جمله سیستم عامل، شبکه،نرم۲،گرافیک و ...
بکارت ادامه بده، کار خودتو بکن
(۱۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ب.ظ)fars_ir نوشته شده توسط: (12 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۱۲ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: مثل اینکه اینجا ماهانی نداریم...
میتونست بهترم باشه مخصوصا تخصصی ها. با ۲۰ واحد درصد هام بد نبوده ها .دفعه بعد بهترم میشه
بچه جون چرا خودتو گول میزنی اونا سوال بود که امروز داشتید من با اینکه از نرم افزار دیگه بدم میاد اما دوستم بعد از ازمون اومد نشستیم همه سوالا رو جواب دادیم.تورو خدا خودتو الکی دلخوش نکن.نمیخوام بهت فاز منفی بدم اما الکی خوش بودن جالب نیس..
عذرمیخوام:
شاید شما سطحت خ بالاست ----ساده یا سخت بودن سوال ربطی نداره ---شرایط یکسانه ---مهم آماده بودن واسه آزمون و سنجش خودمونه ---نه درصد بالای ۹۰ زدن