(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ ب.ظ)اوژن نوشته شده توسط: (22 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: دوستان من در یک اقدامی عجیب و ناباورانه گرایشم رو عوض کردم...
بعد از کلی مشورت و فکر کردن و بالا پایین کردن درسا به این نتیجه رسیدم که تغییر گرایش بدم....
دروس مشترک مثل(ساختمان و سیستم و طراحی )و هوش رو خوب خوندم
درس مهندسی نرم از پوران تابستون یه دور زدم+پرسمن چند فصل اول که احساس کردم هیچی بلد نیستم و تو تست هاش واقعا افتضاح بودم..درس مدیریت پارسه گرفتم که با اینکه کتاب خوبیه ولی پر حجم..اونم۲جلدی بسیار قطور و وقت گیر بود و
معیاری که باعث شد من تغییر گرایش بدم>>من هوش رو خوب بلدم و مطمئنم خوب میزنمش..سر کلاس هوش(این ترم دارمش) به خودم میگفتم چقد درس باحالیه ای کاش هوش میخوندم برا کنکور ولی آی تی دارم میخونم بیخیال... و مدار منطقی خوب بلدم و مطمئنم که بالا میزنم چون سابقه اش رو دارم....با خودم کلنجار رفتم که من میخام۲جلد مدیریت پارسه بخونم+پایگاه بخونم+مهندسی نرم بخونم و..
به جای اینا( آمار و محاسبات و مدار و نظریه) بخونم....که مطمئنم تو مدار و نظریه میتونم مانور بدم...یکی از همکلاسی هام هم داره برای مهندسی نرم افزار میخونه هفته پیش یه تیکه ای بهم انداخت که بچه های تنبل میرن آی تی و از ریاضی میترسن...
و همه ی این عوامل دست به دست هم داد تا من رو مصمم کنه که این تصمیم رو بگیرم...
فقط من کتاب محاسبات عددی رو ندارم...احتمالا هفته بعد بگیرمش.کدوم کتاب خوبه...
سلام دوست عزیز
کاری که شما انجام دادید در واقع از ترس باران،به داخل برکه آب جهیدن هستش (فرار کردن )!
بنظرم اون جمله در مورد تصمیم ایشون درست نیست
!!!!! فرار نکرد ، از ریسک قبول نشدن جلوگیری کرد
بچه های آیتی تو قبولی آیتی موندن
چه برسه به کسی که هنوز دانشجو هست و رشتشم
نرم افزارهو ۲ ۳ روز در هفته کلاس میره و میخواد همین امسال قبول شه! و شبکه هم به بچه های نرم افزار زیاد جالب درس نمیدن... مدیریتم نخونده.. نرم هم که ماشالا
این نکته مهمه ( میخواد حتما امسال قبول شه ) پس نباید ریسک کرد!
منم رشتم نرم افزاره به بنظرم شرکت در آیتی برای
من ریسکه! شاید ۲ ۳ سال پشت کنکور بمونم بتونم، اما من توان این کارو ندارم! پس توانمندی هرکس مهمه.
هرکس باید به علاقه و توانمندی هاش توجه کنه ، رویائی نمیشه تصمیم گرفت که من علاقه دارم ،بعد توانمندی اون رشته رو نداشته باشم چیزی جز ضرر و پشیمونی و از دست دادن وقت نیست!!!
هر کس خودشو خوب میشناسهآقای jameshenas علاقه و توانمندیتون تو هر گرایشی بالاتره همونو ادامه بدین ، حالا هر رشته ای هست یا آیتی یا هوش یا نرم افزار . فقط زود بجنبین..
موفق باشین