(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ)mhkpnu نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ب.ظ)sirvan.t نوشته شده توسط: یه روز با بچه های هم اتاقیمون عصر پنج شنبه زدیم بیرون تو یه پارک به چند تا دختر رسیدیم که نشسته بودند پرتقال می خوردند یکی از دوستامون که شوخ طبعیش گل کرده بود رفت جلو گفت خانم ببخشید یه کم پرتقال به ما می دین مادر دختره که پشتش به ما بود و ما متوجه او نشده بودیم گفت بیا پسرم این هم پرتقال دوستمون اونقدر ترسیده بود به خاطر آنکه نشون بده که قصد مزاحمت نداشته گفت حالا که لطف کردین سهم دوستامون رو هم بدین:
من نمی دونم کجای این مطلب تشکر و خنده داره
این که عنوانش مزاحمت هست؟
این که چندتا دختر توی یه پارک نشسته باشن؟
این که یه مادر همراه چندتا دختر باشه و اتفاقا ما اون رو نبینیم و پشتش به ما باشه؟
این که تفریح پارک رفتنمون شده مزاحمت برای یه عده دیگه؟
این که عادت کردیم تا یه دختر رو میبینیم مخوایم بهش متلک بندازیم؟
این که ....
قصد جسارت به کسی رو ندارم ولی دوران دانشجویی خاطرات جالب تری هم داره.
یه اتفاق جالب اینجا افتاد!
من این پست(پست اول) رو امروز که دیدم، برام عجیب بود که این همه بهش مثبت دادن. چون خودم حداقل نسبت بهش نظر مثبتی نداشتم. ولی برام جالبه که بعد از اینکه این پست (پست نقل قول شده) زده شد پست اول کلی منفی گرفت! این موضوع جالبه و از چندین جنبه قابل بررسیه:
۱/ بقیه می ترسیدن بهش منفی بدن تا اینکه یکی جرات کرد و خیلی محکم این موضوع رو گفت
۲/بقیه متوجه این موضوع نشده بودن
۳/ یه مقداری جوگیری (منظورم شما که این پستو می خونی نیست)
۴/ و ...!
این موضوع رو من توی خیلی پستای دیگم دیدم و همیشه برام جالب بوده.
(امیدوارم کسی سوبرداشت نکنه خیلی کلی این مسایل رو گفتم)
البته با اینکه خیلی بهش توجه نکنیم و یه خاطره بوده و اینام خیلی موافق نیستم! چون یه معضل اجتماعیه واسه خودش!