زمان کنونی: ۰۵ آذر ۱۴۰۳, ۱۲:۵۷ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۲۸۵۱
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۵۰ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ، توسط ronaldo.)
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
دو نکته به فرداد :
۱ . جدیدآ خیلی کم پیدا شدی Wink
۲ . یه نمور عاشقانه شدی Smile خبریه بگو خودم پا پیش میزارماااا Shy فکرشو کن Sleepy!! با رونالدو بری خواستگاری Big Grin
خانم انرژی مثبت دو وضعیت بیشتر ندارن : یا در حال خوردن هستن Rolleyes یا در حال خندیدن Big Grin

کسی که اندرز ارزان را رد کند طولی نمی کشد که پشیمانی را با قیمت گرانی خریداری خواهد کرد.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: blackhalo1989 , انرژی مثبت , luna , mosaferkuchulu
ارسال: #۲۸۵۲
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۵۶ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ ق.ظ، توسط blackhalo1989.)
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط:  خانم انرژی مثبت دو وضعیت بیشتر ندارن : یا در حال خوردن هستن Rolleyes یا در حال خندیدن Big Grin
امان از دست تو رونالدو!Big Grin
پس میشه با یه بیت حالتشونو مشخص کرد.Big Grin
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:  فکر کردم تو همدردی
ولی افسوس تو هم دردی Sad
گویا باید بین کنکور و شعر گفتن هم رابطه ای باشه! باید یه correlation بگیریم گویا!
 سپاس‌گزاری شده توسط: Masoud05 , ronaldo , Lantern , موج
ارسال: #۲۸۵۳
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۱۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ، توسط ronaldo.)
کریم بنزما تو بازی با زسکامسکو مصدوم شد و من از این بابت نگران شدم Sad آخه کریم خیلی هوامو داره Wink بهم زیاد پاس میده Smile تا من بیشتر گل بزنم Big Grin

کسی که اندرز ارزان را رد کند طولی نمی کشد که پشیمانی را با قیمت گرانی خریداری خواهد کرد.
ارسال: #۲۸۵۴
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط:  کریم بنزما تو بازی با زسکامسکو مصدوم شد و من از این بابت نگران شدم Sad آخه کریم خیلی هوامو داره Wink بهم زیاد پاس میده Smile تا من بیشتر گل بزنم Big Grin

ما اینجا یه باقری شو داریم! می خواین یه چند وقت بفرستیمش اونجا تیمتون به مشکل بر نخوره.
راستی شما اونجا آقای نکونام رو هم از نزدیک دیدید؟ می دونستید ایرانین! Big GrinBig Grin

to get something you've never had, you have to do something you've never done
ارسال: #۲۸۵۵
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۲۰ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ، توسط ronaldo.)
لونا خانم زحمت نکشین Smile خوزه اینقدر بازیکن داره که کارش به این بازیکنا نمیکشه Big Grin
جوادو میگی ؟؟Tongue آره میشناسمش Smile پسر خوبیه و میذاره من دربیلش کنم Big Grin هی بعد بازی میاد میگه پیرهنتو برا یادگاری میخام Confused و بیا با هم عکس بندازیم Huh منم دلشو نمیشکنم Big Grin

سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت
ارسال: #۲۸۵۶
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۲۴ ق.ظ
بابا یه مدیری پیدا شه این Luna و Ronaldo رو بن کنه یا حداقل یه اخطار درست وحسابی بهشون بده! ای روزا به هر تاپیکی سر میزنیم این دو تا دارن توش بحث فوتبالی میکنن.چه خبره ؟!!Big Grin

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست، او جانشین تمام نداشتن های من است‎
 سپاس‌گزاری شده توسط: luna , موج , mosaferkuchulu
ارسال: #۲۸۵۷
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۲۷ ق.ظ
آخه پایان فصل نزدیکه Smileو از این طرفم جام باشگاههای اروپا Shy دور حذفیشه و حساسیت رفته بالا Big Grin
ماهم بخاطر همین این گرمارو به مانشت منتقل میکنیم Big Grin

سپاس‌گزاری شده توسط: luna
ارسال: #۲۸۵۸
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ)Eternal8620 نوشته شده توسط:  بابا یه مدیری پیدا شه

جای درستی اومدین! کارتون دقیق چیه؟

بعد رونالدو داره اینجا حرف های دل تنگشو می زنه! خوب چی کار کنه فوتبالیسته! منم که هدفم فقط کمکه!

سپاس‌گزاری شده توسط: ronaldo , Lantern
ارسال: #۲۸۵۹
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۳۱ ق.ظ
من اگه اینجا حرف های دلمو نزم برم کجا ؟؟ پیش اون پسره جلف و مزخرف ( مسی ) درد دل کنم Big GrinBig Grin

ارسال: #۲۸۶۰
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۳۵ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ق.ظ، توسط موج.)
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط:  یش اون پسره جلف و مزخرف ( مسی ) درد دل کنم

موقعی که دارید در یه فروم ایرانی مطلب مینویسید بی زحمت یه سری به مطبوعات ایرانی هم بزنید ببینید که به نظرشون کی جلف و مزخرف هست Smile
البته راه دومش هم جلوی آینه رفتنه Big Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: Lantern , mosaferkuchulu , firouzi.s , Masoud05 , انرژی مثبت
ارسال: #۲۸۶۱
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۳۸ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ق.ظ، توسط ronaldo.)
آقای موج دست شما درد نکنه Sad یعنی با من بودی Huh لونا خانم میبینی چطوری با چهره سرشناس برخورد میکنن ؟؟

آقای موج من به کمیته انضباطی فیفا شکایت میکنمSmile و لونا خانم وکیل حقوقی من تو ایران هستن Smile

ارسال: #۲۸۶۲
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ)luna نوشته شده توسط:  
(06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ)Eternal8620 نوشته شده توسط:  بابا یه مدیری پیدا شه

جای درستی اومدین! کارتون دقیق چیه؟

بعد رونالدو داره اینجا حرف های دل تنگشو می زنه! خوب چی کار کنه فوتبالیسته! منم که هدفم فقط کمکه!

داشتم ارسال میکردم با خودم گفتم نمیشه با مدیرا در افتاد!!!!Confused

اصلاح میکنم! بابا یه مدیری پیدا شه این luna رو از مدیریت خلع و Ronaldo رو بن کنه!!!Big Grin

بعدشم این Ronaldo مگه کار و زندگی نداره همش تو مانشته؟مگه اون رئال مئالشون تمرین ندارن که این یارو همش اینجا وقت میگذرونه؟Tongue

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست، او جانشین تمام نداشتن های من است‎
ارسال: #۲۸۶۳
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط:  آقای موج دست شما درد نکنه Sad یعنی با من بودی Huh لونا خانم میبینی چطوری با چهره سرشناس برخورد میکنن ؟؟

اختیار داری دوست عزیز
با یه بازیکن رئال بودم
البته اون هم اعتماد به نفسش زیاده Smile
شرمنده بخودت نگیری ها
ارسال: #۲۸۶۴
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط:  آقای موج دست شما درد نکنه Sad یعنی با من بودی Huh لونا خانم میبینی چطوری با چهره سرشناس برخورد میکنن ؟؟

آقای موج من به کمیته انضباطی فیفا شکایت میکنمSmile و لونا خانم وکیل حقوقی من تو ایران هستن Smile

آدم متاثر میشه اصلا!!!!Big GrinBig GrinBig Grin

می خواین یه قراردادی هم پس امضا کنیم! در مورد مبلغشم همین جا به توافق برسیم!!

ارسال: #۲۸۶۵
۰۶ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۴۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ق.ظ، توسط ronaldo.)
الان ساعت ۹:۳۰ دقیقه به وقت مادرید و من دارم استراحت میکنم .
لونا خانم مبلغ قرارداد رو شما تعیین کنید .

سپاس‌گزاری شده توسط: luna

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۳۸۴ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۴۶,۳۳۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۳۴۵ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۸,۲۹۲ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۴۶ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۳۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۵۲ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۷۷ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۶۳۳ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۶۳ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close