(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: (04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: باز هم رد میکنم. اولویت با خوندن کتاب مرجعه نه حل تست. شما از کجا میفهمید که تو یه درسی مثل سیستم عامل به کتاب مرجع احتیاج دارید یا نه؟
ظاهرا ً پست رو خوب نمی خونی...یه نگاه به پست قبلیم بنداز... تأکید کردم بعد از خوندن کتاب مرجع و توی پرانتز گفتم اگر واقعا ً توی اون درس ضعیف هستین...
برای مثال من توی درس ساختمان داده قویم...یه کتاب "درس و تست" مثل مقسمی جوابمو میده و لازم نیست هورویتز بخونم
ولی توی معماری کامپیوتر واقعا ً ضعیفم و حتما ً باید اول موریس مانو بخونم ، بعد برم دنبال کتاب تست و تست هاشو حل کنم...
OK یا '(OK) ؟؟
می خوام از حرفاتون نتیجه گیری برای خودم داشته باشم
من درسی مثه سیستم عامل رو چون در دانشگاه پایه ام قوی بود برای کنکور همراه با کتاب دکتر حقیقت و ۳۰ تست و آزمون مقسمی خواندم پس من الان در این درس ضعیف نیستم چون هم پایه درسم قوی بوده و هم کتاب دکترحقیقت رو همراه با تستاش کار کردم ،پس اگه من بخوام امسال مجدد برای ارشد بخونم با توجه به گفته ی شما یک کتاب درس وتست کافیه !
اما من با توجه به تجربه امسال در کنکور میگم این بزرگترین اشتباهه که برای این کتاب برم فقط دنبال درس و تست ، بلکه میرم مباحث اصلی که مدنظر طراحان هستند رو مفهمومی تر میخونم مثلا فصل حافظه مجازی رو کامل تر همراه با کتاب های تننباوم می خونم ، فصل نخ ها را از کتاب تنباوم و فرایند ها رو از حقیقت عمیق تر مطالعه می کنم ،و در آخر میرم سراغ تست های دو سه سال گذشته !
من نمی خوام بگم این درسته این نظر منه چون امسال بهش رسیدم چون امسال استراتژی درسیم دقیقا مثه شما بود و فهمیدم که این روش خوندن برای درس های مثه سیستم عامل ، مدارمنطقی ، گسسته ،شبکه،هوش مصنوعی اصلا جواب نمیده ولی برای درس هایی مثه ساختمان داده و پایگاه داده ، و تا حدودی طراحی الگوریتم جواب میده و میشه نتیجه گرفت .
یه تذکر تو مانشت هدف کمک کردن و رسیدن به یه نتیجه منطقیه ، از گفته هاتون
"ظاهرا ً پست رو خوب نمی خونی...یه نگاه به پست قبلیم بنداز... " اینطور استنباط میشه که فکر می کنید شخصی که نظر میده می خواد حرفشو به کرسی بنشونه ، اگه شما هم هدفتون همینه (رسیدن به یه نتیجه منطقی ،که حتما همینطوره) به جای پافشاری رو گفتتون تنها بگید نظر من اینه ،مطمئن باشید افرادی که یه پست رو میخونن چون به دنبال یه نتیجه منطقین ارسال های همه دوستان رو مطالعه می کنند و در آخر برای خودشون نتیجه گیری می کنند .
موفق باشید