بدلیل فاصله زیادی که تا محل آزمون هست اکیدا توصیه میکنم شب قبل از آزمون به محل برگذاری نقل مکان کنید تازه خاطره هم میشه دوستان نگران صندلی های خراب هم نباشید این از دوراندیشی سازمان سنجش هست که میخواد داوطلبا سر آزمون چرت نزنن( بدلیل راحتی صندلی و وقت زیاد آزمون) بعلاوه کسی فکر نکنه جاش راحته بنابراین سال دیگه هم میتونه ازاین امکانات رفاهی استفاده کنه
۹
ولی دور از شوخی برای همتون آرزوی موفقیت می کنم امیدوارم هممون اون رشته ای که دوست داریم قبول شیم
(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: ویژه کنکوریهای همشهری (مشهدی):
بدترین جای ممکن در دانشگاه فردوسی رو به آزمون بچه های کامپیوتر مشهدی اختصاص دادند
تنها دانشکده ای که بس که پرت بود تا بحال داخلش نرفتم و فقط چند باری که استخر دانشگاه رفتم از جلوش گذشتم
دانشکده معماری و شهرسازی، دقیقا در دل دانشگاه و خط اتوبوس هم ازش نمیگذره و دانشجوهای بدون وسیله شخصی باید حدود ۲۰ دقیقه ای پیاده روی کنند (ازنزدیکترین درب) تا بهش برسند البته امیدوارم که برای کنکور ون آماده جلوی درب گذاشته باشند
تبعیض رو ببینید دخترها مهندسی پسرها ناکجا آباد
تنها مزیتش فاصله زیادی با آرامگاه شهدای گمنام نداره و میشه قبل کنکور دلها رو یه صفایی داد
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهندسی هم همچین تعریفی نداره با اون صندلیهای داغونش تازه من همیشه اونجا گم میشم اصلا از دانشکه مهندسی فردوسی خوشم نمیاد