(۱۸ تیر ۱۳۹۹ ۰۸:۳۳ ب.ظ)۶۰۴۰۱۵۰۵ نوشته شده توسط: میشه بیشنر توضیح بدید چه رژیمی گرفتین ، چه ورزشایی در چه ساعتی از روز و چقدر ورزش کردید
حالا من کار خیلی خاصی نکردم، فقط خواستم اینجا بگم تا شاید انگیزهای شد. دو تا کار اصلی که انجام دادم:
۱/ ورزش (شامل دو بخش تمرینی: الف. تمرینات شکم و ب. تمرینات کش)
ابتدای کار هدفم فقط تمرینات شکم بود، واسه همین اپلیکیشن Six Pack in 30 Days رو نصب کردم که سه روز تمرین و یک روز استراحت بهتون میده (تقریبا شش روز در هفته)، هر جلسه اون هم ۲۰-۳۰ دقیقه طول میکشه (الان نصبش کنید و ببینید، سادهست). یه مدت اینو انجام دادم و گفتم کافی نیست، بهتره رو کل عضلات کار کتم، واسه همین طبق همون سه روز، چون به باشگاه دسترسی نداشتم، از شرکت تنزیب اون دو تا کش رو سفارش دادم و برای خودم سه نوع برنامه مختلف کار با کش تعریف کردم (تمرینات سینه و سرشونه / تمرینات بازو و پا / تمرینات عضلات پشت) که نحوه انجامشون با کش رو از طریق صفحات بدنسازی اینستاگرام یاد گرفتم که تو دوران خیلی تمرینات خوبی گذاشتن و هنوز هم میزارن؛ نمیگم صفر ولی واقعا قبل از این، انقدر در مورد عناوین حرکات و نحوه اجرای درست اونها اطلاعات نداشتم.
پس اینطوری شد که مثلا شنبه: شکم App + سینه و سرشانه با کش؛ یکشنبه: شکم App + بازو و پا با کش؛ دوشنبه: شکم App و عضلات پشت با کش؛ سهشنبه استراحت و سه روز بعد مجددا تکرار همین شیوه؛ در واقع تمرینات شکم عضو همیشگی این دوره بود. طبق بررسیهایی که کردم زمانش خیلی مهم نیست ولی من معمولا قبل از نهار و به مدت ۲/۵ الی ۳ ساعت.
آها، اینم بگم که هر روز صبح (فارغ از اینکه تمرین داشته باشم یا نداشته باشم) سه تا حرکت
شنا سوئدی، پلانک و بارفیکس رو انجام میدم و توصیه میکنم حتی اگه هیچ کاری هم نکردید، این چند مورد رو تو برنامهتون بزارید که هم وقت کمی میگیره و هم خیلی موثره، چون به نوعی حرکتهایی برای کل عضلات بدن هستند.
۲/ تغذیه
هیچ رژیمی نگرفتم. فقط دو تا کار کردم، اولا قندهای مصنوعی (شیرینی، بستنی، شکلات، آبمیوه و ...) و نونهای با آرد سفید (مثل لواش و باگت) رو به کل کنار گذاشتم و به جاشون قندهای طبیعی مثل خرما، میوه و برای سیر شدن نون سبوسدار، پرک جو دو سر (ترکیبی با ماست و شیر کمچرب) و ... میخورم و دوما از هر چیزی کم و آروم آروم میخورم. فقط یک نکته اینکه باید یه اطلاعات کوچیکی در مورد ارزشهای غذایی هر چیزی هم به دست بیارید، که
کالری، پروتئین، کربوهیدرات، قند و چربی اون چقدره، این خیلی مهمه؛ مثلا بدونید برای عضلهسازی بعد از هر تمرین نیاز به پروتئین بیشتری دارید که میتونه از طریق سینه مرغ یا سفیده تخممرغ آبپز و ... به دست بیاد و این تصور که اگه گرسنه بمونیم خیلی خوبه، کاملا غلطه.
(۱۸ تیر ۱۳۹۹ ۰۹:۵۳ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: یه عکس قدی از خودت بزار !
چیه خیام؟ گفتم خوشتیپ حسودیت شد؟
![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
پینوشت: خیام من یک ورزشکار ساده و آماتور هستم، خودت رو با من مقایسه نکن!
![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
عکسهارو تو باید بزاری که پیشکسوت این حوزه هستی ...
(۱۹ تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۴۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: یه بحث جانبی هم اینه که در شرایط ایران و گرونی پروتیین (گوشت و مرغ و فلان) خیلی از مردم چاره دیگه ای هم ندارن ولی با این حال باز آدم اگر سواد داشته باشه به نظرم میتونه بهتر عمل کنه
اصلا این بدنسازی ورزش خیلی پر خرجیه، مثلا همین پروتئینهای ورزشی مثل Whey که ورزشکارا مصرف میکنن، حتی قبل از گرون شدن دلار هم خیلی بالا رفته بود، الان فکر کنم بازم همون مرغ و تخممرغ و یه سری چیزهای دیگه مثل کلم بروکلی و عدس تو وضعیت بهتری هستن از نظر قیمت؛ ولی به قول شما، اون سواد کمک میکنه که اگه حتی پول نداری چیز خیلی خوب بخوری، حداقل چیز بد هم نخوری؛