ممنونم ایشالا خبر قبولی شما رو هم سال بعد بشنویم.
اکثر منابع خوب هستن فقط طبق نظر شخصی خودم برای درس مدار منطقی اگه میخواید پایه ای یاد بگیرید کتاب منطقی انتشارات نصیر(دکتر اجلالی) واقعا خوب و کامل توضیح داده و قشنگ مطلب رو جا میندازه. فقط بدیش اینه تست کم داره. من کتاب مدرسان رو ندیدم شاید اون هم کتاب خوبی باشه ولی به نظرم تو درسنامه، نصیر حرف اولو میزنه.
درس آمار هم توی رشته کامپیوتر(و چند تا رشته دیگه) با استاد طورانی شناخته میشه که تجربه و سابقشون برای همه شناخته شده هست. خودم کلاس های آنلاین آمار رو هم رفتم و واقعا دانششون تو این زمینه زیاده. کتابشون هم برای انتشارات پارسه هستش البته چاپ جدید موجود نیست ولی چاپ های قبلی هم کارو راه میندازه. بازم من کتاب مدرسان رو ندیدم و ممکنه کتاب اونا هم خوب باشه در نتیجه راجع به اون نظری نمیتونم بدم.
توی نظریه هم، مثل دوتای قبلی، من کتاب فردین شاپوری رو خوندم که به نظرم کافی بود و ایشون هم از اساتید معروف هستن. البته برای نظریه اگه بتونید خود کتاب مرجع(لینز) رو بخونید و تمریناشو حل کنید از هر کتاب کمک آموزشی بی نیاز میشید تقریبا(الا برای تست زنی).
درس سیگنال هم من کتاب تقدسی از انتشارات نصیر رو خوندم که درسنامه اش کامله و البته یه جورایی نکته محور ولی خب راضی بودم و خیلی بهم کمک کرد.
کلا بدی ارشد کامپیوتر اینه که باید حجم زیادی از درس ها رو بخونید در حالیکه خیلی از همین درسا ۳ یا ۴ یا ۵ تا تست ازشون میاد، برعکس مثلا ارشد برق که شما درس سیگنالو میخونی نزدیک ۱۲ تا تست از اون درس میزنی. برنامه ریزی درست و مرور خیلی خیلی مهمه و مرور با تست هم که از نون شب واجب تر
پس حتما با برنامه منظم و هدفمند جلو برید(البته من جسارت میکنم اینا رو به شما میگم شما صد در صد تجربتون بالاتره ولی خب مینویسم تا بقیه افرادی که میخونن هم استفاده کنن).
تو تسلط و سابقه شما که شکی نیست فقط من میگم خیلی خودتونو شرطی نکنید که حتما صد بزنید چون فقط کافیه یه تست رو از دست بدید اون موقع ممکنه استرس بگیرید. مثلا من خودم فک میکردم زبانو صد میزنم اما ۹۲/۲۲ زدم(۱ نزده و ۱ غلط)
بعد این احتمال هم هست که اون درسایی که فکر میکردید رو صد نزنید عوضش درسای دیگه رو صد بزنید که برا خودم اتفاق افتاد. امسال نظریه آسون شده بود صد زدم. معماری و منطقی هم صد زدم(البته معماری فک کنم یه سوالش حذف شد). سیگنال(گرایش معماری) رو هم صد زدم با اینکه انتظارشو نداشتم
بازم سوالی بود در خدمتم