(۲۵ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۳۹ ب.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: شبیه سازی انجام دادم که تمام پردازنده لپ تاپ رو درگیر میکرد و نتیجه اون پردازش در عکس زیر هست. اگر این نتایج مدنظرتون بود، نظر کارشناسیتون چی هست حالا؟ و اینکه برای thinkpadهای جدید چرا اینقد تفاوت هست؟
نظر در مورد باتری؟ والا من اصلا کسایی که هی به برق میزنن هی باتری داخل خارج میکنن رو درک نمیکنم. کم درگیری ذهنی داریم همین مونده یه بخش از مغزمون رو هم اختصاص بدیم هر چند وقت یه بار چک کنه لپتاپ اگه توو برق بود باتریش در اومده باشه!
لپتاپای اپل باتریشون از اول چفت بوده، بیشترین عمر رو داره (در واقع من ندیدم کیفیتش رو قبل از خودِ لپتاپ از دست بده). اصن لپتاپ خودش وقتی به برق وصل هست و شارژش کامل هست باتری رو استفاده نمیکنه. اینم مثل درنیاوردنِ روکش صندلی ماشین فقط از خصوصیات ایرانیا هست، جای دیگه این حرکت رو ندیدم
اگه خیلی نگران این مورد هستید، میتونید اگه قصد شارژ باتری رو دارید، صبر کنید به ۲۵ درصد برسه بعد شارژ کنید.
اگه منظورتون در مورد لپتاپی که گفتید هست هم که خب لپتاپهای لنوو و ایسوس (مخصوصا دومی) قیمتِ پائینشون به کیفیتشون میارزه. ولی من به جای اینکه نگران ضد خش بودنش باشم (چیزی که تا الان اصلا به ذهنم نرسیده بود)، اول باید وزنش کم باشه، بعد هم هاردش قطعا باید SSD باشه، چیزی که ظاهرا مد نظر شما نبوده. بعد حالا تصمیم میگیرم که پردازندهش قویتر باشه یا رم یا هارد بیشتری داشته باشه. توو رنجِ قیمت ۶۰۰ ۷۰۰ دلار، ایسوس تنوع انتخابِ بیشتری به آدم میده. لپتاپ بالای ۱۰۰۰ دلار هم فقط به ماکروسافت و دل فکر میکنم.
در مورد thinkpadها نمیدونم چرا مدلای جدیدش اینطوری هست و اینکه اصلا همهشون هستند یا نه. شاید باتریش نمیتونه اون همه توان مصرفی رو برسونه. شایدم تنظیمات خاصی داره.