(۱۹ مرداد ۱۳۹۷ ۰۷:۳۹ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: نیاز به یه سایت جامع برای یادگیری android دارم
هم منابع فارسی را میخوام هم انگلیسی
فارسی مکتبخونه ی دوره داره ، من همشو ندیدم ولی ویدئوهای رایگانش رو دیدم به نظرم خوب بود (دوره پولی)
انگلیسی هم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خیلی خوبه به نظرم ، خود گوگل توی قسمت guide اندروید این آموزش ویدئویی رو پیشنهاد کرده . من ی مقدار از دروس اولیه اش رو دیدم خیلی عالی بود به نظرم .
اگر جاوا بلد نیستید و ترجیه میدید جداگانه آموزش ببینید آموزش های ویدئویی سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خیلی خوبن و اگه نگم تنها آموزش فارسی بدرد بخور تو زمینه برنامه نویسیه حداقل یکی از بهترین آموزش های فارسیه! من خودم خیلی دوست دارم این سری آموزشی رو
البته زبان برنامه نویسی اندروید به سمت کاتلین رفته ، نمیدونم کار درست اینه که باجاوا شروع کنید بعد سوئیچ کنید روس کاتلین یا از اول کاتلین کار کنید! میتونید سرچ کنید ببینید نظر بقیه چیه . کاتلین ی زبان فانکشناله که روی jvm اجرا میشه و چند وقت پیش بود گوگل اعلام کرد زبان اصلی برنامه نویسس اندروید میشه . نکته مهمش اینه که اختصاصی برای برنامه نویسی اندروید توسعه داده شده برعکس جاوا که ی زبان همه کاره است و ازش برای برنامه نویسی اندروید هم استفاده میشه