(۲۲ مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۴۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (22 مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۱۲ ق.ظ)salam5 نوشته شده توسط: شاید من اشتباه میکنم، اما تو خونه موندن و غذا درست کردن و گردگیری کردن به نظرم تلف کردن عمره، چه زندگی عبثیه اگه ۵۰ سالم بشه به عقب برگردم ببینم فقط تو خونه نشستم و غذا درست کردم
ترجیح میدم به کارای مورد علاقه م برسم و از بیرون غذا سفارش بدم
۱- یه سری مسئولیته که بالاخره باید انجام بشه مثل همینایی که گفتید. حالا اینکه چطوری تقسیم میشه یه بحث دیگه است.
۲- نظرتون صرفا معطوف به "من" هست. اگه قرار باشه مردا هم اینطوری فکر کنن، خیلی زور داره که آدم بره سر کار و بیشتر حقوقش رو خودش مصرف نکنه. با این طرز تفکر خانواده تشکیل نمیشه. خانواده محصول عبور از "من" هست.
اونو که من قبول دارم نظر
منه، اولشم گفتم شاید اشتباه باشه، به هر حال نظر شخصی خودمه
ببینید یه سری
وظیفه وجود داره و یه سری
حق
نمیتونید منکر شید که حق مردا تو زندگی مشترک خیلی زیاده پس وظایف شونم باید بیشتر باشه، در واقع تو قانون ما زن حق چندانی تو زندگی مشترک نداره پس وظیفه ایم به دوشش نذاشتن(تو اسلام کار خونه، حتی شیر دادن بچه وظیفه زن نیست میتونه در قبالش از شوهرش پول بگیره)
اگه مردا قبول دارن حقوقشون(مثله حق طلاق،تمکین،حضانت بچه و...)نداشته باشن، خب طبیعیه که وظایف م از دوششون برداشته میشه
اما نمیشه هم حقوقتونو داشته باشید هم نخواید وظایف تونو انجام بدید
من دارم راجع به قانون حرف میزنم، اینکه تو زندگی اطرافیان (مثله پدر و مادرمون) که هیچ وقتم سراغ کتاب قانون نرفتن همه چی مسالمت آمیز و بر اساس محبت داره پیش میره بحثش جداست
(۲۲ مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۵۵ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (22 مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۲۶ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: (22 مرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۲۶ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: بلاخره نفهمیدیم مراقبت از بچه و حس مادرانه داشتن ( بچه دار شدن ) خوبه یا بد !
خوبه، اما تفکری که میگه مراقبت از فرزند فقط وظیفه مادره، شرایط رو سخت میکنه. روانشناسی امروز هم همین رو میگه که تربیت فرزند به هر دو والدش نیاز داره.
مشکل دیگه اینه که زیرساخت های جامعه مناسب مادرشاغل نیست. جامعه امکانات کافی به زنان نمیده تا هم موفقیت شخصی-اجتماعی خودشون رو به دست بیارن و هم زندگی خانوادگی موفق داشته باشن. به عنوان مثال تقریبا هیچ مهد یا مدرسه ای نیست که ساعت کاریش مطابق با ساعت اداری باشه.
بلاخره ما تو ایران زندگی می کنیم و باید واقعیت های زندگی تو ایران رو قبول و ببینیم !
یاد یه قسمت سریال ماری کوری افتادم که بچه دار شده بود، تو یه قسمت همسرش پشت میزش داشت کارش و میکرد، اما ماری کوری همزمان هم داشت غذا میپخت هم بچه رو تر و خشک میکرد هم کار تحقیقاتی شو میکرد
زیرساخت های جامعه فقط برای خانم ها مناسب نیست بلکه با دید باز نگاه کنیم مرد ها هم این زیرساخت مناسب رو ندارد یا کلا بیکاریه یا اگرم کار هست اون کار یا درآمدش پایینه یا از لحاظ زمانی خیلی وقت یک مرد رو می گیره گاها خیلی از شغل ها طوری هست که مرد شبا نمی تونه برگرده خونه !
الان طوری شده خانم ها هم می گن من نمی تونم خونه بمونم و حتما باید کار داشته باشم خب این در وهله اول خوبه ولی واقعا بخواهید با دید باز به این قضیه نگاه کنید آیا خوبه !؟ خانم که در محیط کار قرار می گیره فشارهای کاری استرس و غیره باعث میشه زن نتونه به اون صورت باید و شاید به زندگی متاهلی برسه و فکر کنم به همین دلیله که بیشتر خانم ها از ازدواج دوری می کنن ! حالا فرض کنید این وسط یه بچه ای هم بیاد به دنیا مگر شرکت چقدر به اون خانم مرخصی می ده که نره سر کار یه بنده خدایی می گفت بچه رو تا دو سالگی می دم به مادر شوهری کسی که نزدیکه خودم می رم سر کار ! بعد از دو سالگی هم می دم مهد کودک ! خب اینجا بچه شما رو کسی دیگه ای تربیت کرده و مهر و محبت مادری و پدری رو ندیده !
برای آقایون کار یه الزامه برای خانم ها نه ولی در صورتی که به کار خونه برسن !
اگرم قبل از بچه دار شدن هر دو می رن سر کار بهتره کار خانم طوری باشه مثلا تا ساعت ۱۳:۰۰ تموم بشه و بتونه کمی هم به وضعیت خونه برسه
مردم اینقدر درگیر حاشیه شدن اصل زندگی رو از یاد بردن همه چیز شده چشم رو هم چشمی ...!
ما داریم تو ایران زندگی میکنیم، قوانین بر اساس اسلامه و اسلام میگه کار خونه وظیفه زن نیست، این واقعیته که شما باید بپذیرین
اتفاقا به نظر من اسلام خیلی دین منصفیه وقتی دیده حقی به زنها نداده وظیفه ایم رو دوششون نذاشته