زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۷:۰۹ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
ماشا... همه مطمئن و بدون هیچ ابهام هستن . آماده انتخاب رشته .
از سنجش پرسیدم و این رو جواب داد
با سلام داوطلبانی که نسبت به انتخاب رشته اقدام می نمایند با توجه به نمره کل اکتسابی - کدرشته محل های انتخابی و حدنصاب تعیین شده توسط موسسات و سایر ضوابط - برای مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی (مرحله دوم آزمون) معرفی خواهند شد. لازم به ذکر است
به هر تعداد کدرشته محل که داوطلب که حدنصاب لازم برای معرفی شدن را کسب کرده باشد می تواند برای انجام مراحل مصاحبه اقدالم نماید
با سپاس
و این هم هست
داوطلبانیکه حد نصاب تعیین شده بر اساس دانشگاهها و موسسات را داشته باشند از ۷ خرداد تا ۱۶ خرداد نسبت به واریز مبلغ ۳۳هزار تومان برای صلاحیتهای عمومی اقدام و در یک تا چند کد رشته محل میتوانند برای مصاحبه اقدام نمایند
یک . آیا اونجاهایی که دعوت به مصاحبه میشیم(مثل سال قبل)، قراره باز آزمون کتبی بگیرند؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم ترم ۴ هستم ولی شنیدم که سال قبل آزمون کتبی گرفتن . اونم از منابعی که خودشون دلشون خواسته بود.
دو . الان ما انتخاب رشته کنیم به چند جا دعوت به مصاحبه بشیم و تو چند تا قبول بشیم (ایشا... ) تکلیف چیه؟؟؟
سه . آیا باز قراره تعهد کتبی بدیم که اینجا می خواییم دکترا بشیم؟؟؟؟؟ اگر بعدش تو یه جای خوب قبول شدیم حالا اون تعهد رو چیکار کینم ؟
چهار . قرار به ترتیب علاقه بزنیم رشته ها روووو ، الان رفتیم مصاحبه..... طرف مصاحبه کننده گفت: چرا ما رو اول انتخاب رشته نزدین چی بگیم ؟؟؟؟
پنج . میشه دورغ گفت تو مصاحبه ؟؟؟ می دونم کار درستی نیست و من مخالفشم ولی مثلا بگیم تو انتخاب رشته، دانشگاه شما رو بعد فلان زدم یا لیست انتخاب رشته از سنجش فرستاده میشه؟؟؟
شش . چه ظرفیت هایی از چه دانشگاه هایی از الان پر شده اند، منظورم استادشون به دانشجوی خودشون قول شرف داده که بر می داره ؟؟ اگه کسی مطلع هست بیاد بگه
هفت : هدف از دکترا خخخخخخخخخخ بعدش می خوایم چیکار کنیم ؟؟؟؟ آزمون دیگه ای نیست ؟؟ منتظرم هااااااا
دعا
خدایا همه بیکاران از جمله تحصیلات تکمیلی ها مخصوصا phd ها رو به کار روان بگردان
خدایا ما را از بند پ ها مخصوصا تو مصاحبه دکترا و استخدامی ها دور بگردان
خدایا این یکی رو خودت خوب می دونی می دونید تا کار نباشه نمیشه
دوستان خواهشن کمک کنید
من گرایش شبکه و رایانش امن امتحان دادم
الان میتونم از سایر گرایش ها مثل نرم افزار و هوش هم انتخاب رشته کنم؟؟؟؟
فقط تو رو خدا اگه میشه زود بگید تا انتخاب رشته کنم
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۳۲ ب.ظ)amirhacker نوشته شده توسط: دوستان خواهشن کمک کنید
من گرایش شبکه و رایانش امن امتحان دادم
الان میتونم از سایر گرایش ها مثل نرم افزار و هوش هم انتخاب رشته کنم؟؟؟؟
فقط تو رو خدا اگه میشه زود بگید تا انتخاب رشته کنم
نه متاسفانه نمیشه
توگرایش خودتون باید انتخاب رشته کنید
پارسال اینطور بود ولی امسال نه
اینطور بود ما ای تی ها و هوش رو هم می زدیم
پس چه لزومی داشت هر کی سوالای خوش رو جواب بده
یه امتحان کلی می گرفتن اونوقت
من چند نکته اینجا بیان میکنم و امیدوارم که براتون مفید باشه:
۱- بر خلاف کنکور کارشناسی و ارشد، کیفیت دانشگاه نمیتونه ملاک تعیین ترتیب انتخاب هاتون باشه. مثلا اگر شما بیایید تمام دانشگاه های تهران را اول قرار بدهید و بعد یک دانشگاه خوب مثل صنعتی اصفهان یا شیراز را بنویسید، در صورتی که در دانشگاه های تهران قبول نشوید، به هیچ وجه با کسی که اولویت اولش صنعتی اصفهان (یا شیراز) بوده برابر نیستید چراکه این عدم تمایل شما به دانشگاه شهرستان ها نشون میده و تمایل رقیب تون به اون دانشگاه. البته این مسئله برای دانشگاه های کوچک خیلی مطرح نیست.
۲- از آنجایی که مصاحبه خیلی مهم هست و مهم هست که چه کسی قراره شما را بگیره، به این دقت کنید که ایا حوزه کاری ارشدتون با حوزه های مورد علاقه اساتیدی که قصد پذیرش دانشجو دارن مطابقت داره یا نه (نیاز نیست بطور کامل مطابق باشه اما هر چه انطباق بیشتر باشه، اساتید رغبت بیشتری نشان می دهند) پس بد نیست که با اساتید مورد نظرتون مکاتبه کنید.
۳- اگر رزومه خوبی ندارید به هیچ وجه دانشگاه های برتر رو در اولویت های اول تون نیارید چراکه احتمال قبولی در آنها بسیار ضعیف است و ضمنا باعث میشه سایر دانشگاه هایی که شانس پذیرش دارید را در اولویت های پایین تر قرار بدید. همانطور که گفتم دانشگاه ها دوست دارند که موقع انتخاب دانشگاه تا جایی که میشه دانشگاه های اونها را بالاتر بزنید (حساسیت برای دانشگاه های خوب زیاده ولی دانشگاه های ضعیف کمتر حساس هستند). پس اگر ISI ندارید و دانشگاه ارشدتون جای خیلی خاصی نبوده برای دانشگاه های ممتاز اقدام نکنید.
۴- برای ترتیب اولویت هاتون تعداد پذیرش هم لحاظ کنید. دانشگاه هایی که ۱ نفرمیگیرند خیلی مناسب نیستند مگر اینکه با استادی که قرار است دانشجو پذیرش کند صحبت کرده باشید (با این حال به هیچ قولی اعتماد نکنید).
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۳۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: من چند نکته اینجا بیان میکنم و امیدوارم که براتون مفید باشه:
۱- بر خلاف کنکور کارشناسی و ارشد، کیفیت دانشگاه نمیتونه ملاک تعیین ترتیب انتخاب هاتون باشه. مثلا اگر شما بیایید تمام دانشگاه های تهران را اول قرار بدهید و بعد یک دانشگاه خوب مثل صنعتی اصفهان یا شیراز را بنویسید، در صورتی که در دانشگاه های تهران قبول نشوید، به هیچ وجه با کسی که اولویت اولش صنعتی اصفهان (یا شیراز) بوده برابر نیستید چراکه این عدم تمایل شما به دانشگاه شهرستان ها نشون میده و تمایل رقیب تون به اون دانشگاه. البته این مسئله برای دانشگاه های کوچک خیلی مطرح نیست.
۲- از آنجایی که مصاحبه خیلی مهم هست و مهم هست که چه کسی قراره شما را بگیره، به این دقت کنید که ایا حوزه کاری ارشدتون با حوزه های مورد علاقه اساتیدی که قصد پذیرش دانشجو دارن مطابقت داره یا نه (نیاز نیست بطور کامل مطابق باشه اما هر چه انطباق بیشتر باشه، اساتید رغبت بیشتری نشان می دهند) پس بد نیست که با اساتید مورد نظرتون مکاتبه کنید.
۳- اگر رزومه خوبی ندارید به هیچ وجه دانشگاه های برتر رو در اولویت های اول تون نیارید چراکه احتمال قبولی در آنها بسیار ضعیف است و ضمنا باعث میشه سایر دانشگاه هایی که شانس پذیرش دارید را در اولویت های پایین تر قرار بدید. همانطور که گفتم دانشگاه ها دوست دارند که موقع انتخاب دانشگاه تا جایی که میشه دانشگاه های اونها را بالاتر بزنید (حساسیت برای دانشگاه های خوب زیاده ولی دانشگاه های ضعیف کمتر حساس هستند). پس اگر ISI ندارید و دانشگاه ارشدتون جای خیلی خاصی نبوده برای دانشگاه های ممتاز اقدام نکنید.
۴- برای ترتیب اولویت هاتون تعداد پذیرش هم لحاظ کنید. دانشگاه هایی که ۱ نفرمیگیرند خیلی مناسب نیستند مگر اینکه با استادی که قرار است دانشجو پذیرش کند صحبت کرده باشید (با این حال به هیچ قولی اعتماد نکنید).
موفق باشید.
خیلی ممنون
با همه مواردتون موافقم
متوجه این موارد هستیم
رزومه من بد نیست فقطisiندارم. ترم ۴ ام
برای تهران اقدام می کنم
توکل بخدا
بعد شهرستان ها