(۱۳ آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۴۴ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: (12 آبان ۱۳۹۵ ۰۸:۳۴ ب.ظ)now نوشته شده توسط: مذاکرات بی سرانجامی با موسسه ای داشتم که نزدیک بود به قیمت عزت من در این سایت تمام شود که خدا رو شکر با اقدام به موقع و شناخت درست از موسسات پی بردم که گاهی موسسه ای ملت را تنها به شکل اسکناس میبیند.(کامنت کاربران شما در مانشت صحتی بر این ادعا نیز هست که احتیاجی ندارد برای اثبات ان ما هیاهو راه بیندازیم)
حتی قشر بزرگی از اساتید دانشگاه هم به دانشجویان ارشد و دکتری به مانند اسکناس نگاه میکنند و تا اونجا که بتونن ازشون در جهت منافع خودشون کار میکشند.
هدف این تاپیک بهرهمندی داوطلبان از تخفیف این موسسه هست.
سلام دکتر
این که قشر بزرگی از استاتید در جهت منافع خود از دیگران کار بکشند کمی شبیه برده داری نیست؟!(البته برده داری مدرن)طبیعی دونستن این موضوع برای من به شخصه دور از ذهن هست و از وقتی که توی مانشت بودم تا به حال مانشت رو در جهت پیشبرد و تبلیغ همچین اهدافی ندیده ام،کمال همنشینی با دلسوزان مانشت نیز اثر کرده گویا و پایه ی فکری ما رو کمک بی چشم داشت قرار داده و البته نه به این معنی که موسساتی چون مدرسان رو به نگاه خیریه ببینیم،صحت این ادعا رو در تخفیف ۵۰% مورد نظر بنده که با صحبت با خود مدرسان انجام گرفت میشه فهمید!!
من وقتی رفتم با مدرسان صحبت کردم؛ خلاف جهتِ منافع اقتصادیِ این موسسه صحبتی به میان نیامد.کاربرانی از خود مدرسان کلی تهمت و افترا زدند و با وجود اینکه من اجازه رو از نمایندگی خود مدرسان برای تخفیف گرفته بودم منو متهم به تبلیغِ بی اجازه کردند!در همایش مدرسان با نماینده ی تهران هم صحبت کردم!
تاکید اصلی من تخفیف بود که بنا به دلایلی که فقط گویا مدرسان ازش آگاهه این اجازه از من گرفته شد.(قرار بر این بود که گروهی متشکل از ۲۵ نفر در هر رشته تشکیل شود با خود من و تخفیف ۵۰% داده شود)
بحثی که دوستان با این موسسه دارند
تنها در صادق بودن این موسسه با کاربران و عدم تناقض گویی هستش.همین.