(۱۰ آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۱۹ ق.ظ)I-man نوشته شده توسط: سلام ایا این پولشو یه جا باید پرداخت کنیم یا مثل موسسه پژوهش میشه قسطی هم پرداخت کرد؟
نمیدونم درسته یا غلط ولی به نظرم اینکه صرفا هزینه برامون مهم باشه درست نیست!
الان یه جوی افتاده موسساتی که اصلا ثبت نام آزمون نداشتن سال قبل اومدن آزمونا رو با یکی دو هزار تومن و قسطی و رایگان
ثبت نام میکنن که اینم یه ترفنده اما مهمتر از آزمون و این وقتی که میزاریم اینه که نتیجه بگیریم و خودمونو با جامعه آماری بالا محک بزنیم نه افراد خیلی کم و در موسساتی که اصلا تا به حال آزمون برگزار نکرده و اولین بارشه! اسم این موسسه رو به شخصه در این رشته اصلا نشنیدم و از کسی هم در موردش نشنیدم و از کسی هم پیشنهادی برای شرکت در آزمونهاش نداشتم.
من خودم تحقیقی کردم و اینو به جرات میگم دوستان خودم از دانشگاه های خوب اکثر گروهی مدرسان ثبت نام کردن و اونجا آزمون میدن پس به نظرم غیرمنطقیه که بخوایم با این تخفیفی که به نظرم عالیه و پنجاه درصده جای دیگه آزمون بدیم. تازه یه مورد دیگه اینکه نمیشه یه سالو هدر داد و موش آزمایشگاهی بشیم و وقتمون هدر بره و نتیجه خوبی هم نگیریم! مدرسان رو سال قبل هم همه رتبه برترها آزمونشو دادن پس ماهم اعتماد میکنیم.
ممنون از سایت مانشت که این هماهنگی رو انجام داد تا با تخفیف ۵۰ درصد بتونیم آزمونها رو ثبت نام کنیم. چون واقعا منتظرش بودم