(۲۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۵ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (25 مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۳۴ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: تو همه تاریخ این اقلیت از بین نرفت...حالا هم از بین نمیره
صرف نظر از مابقیِ بحث، این استدلال اشتباه به نظر میرسه.
اولاً که "همهی تاریخ" نشده هنوز. دوماً آیا این گروه مد نظر شما، صد سال پیش هم اقلیت بود که الان هم اقلیت مونده؟ یا نه، از اکثریت به اقلیت و یا از اقلیت به "اقلیتتر" تقلیل پیدا کرده و به سمت از بین رفتن هست؟
من نگفتم "همه ی تاریخ" شده که! از جمله معلومه که منظورم "از اول تا امروز" بوده!!! (فقط امیدوارم نخواید روی کلمه "اول" حساسیت نشون بدید!
)
و در جواب دوما هم باید گفت که نه! صدسال پیش اقلیت نبوده.. قبول دارم... ولی حرف من روی "از بین رفتن" بود (جمله دومم این منظور رو می رسونه)...من مطمئنم و ایمان دارم این اقلیت هیچ وقت از بین نمیرن!!!... و دلیلش هم اینکه تو هر مقوله و موضوعی تو تمام طول زندگی انسان تا امروز همیشه "خوب ها" بودن و موندن! حتی اگر شده در حالت اقلیت...مثال نقض با کمال میل پذیرفته می شود
و اینکه از بین رفتن خوب ها از نظر عقلی قابل قبول نیست و با هدف آفرینش تناقض داره!...
بحث داره تخصصی فلسفی میشه
.... ولی کلا مطمئنم خود شما هم نمی تونید قبول کنید یه جهان داشته باشیم که همه آدما توش بین خوب و بد، مثلا بد رو انتخاب کرده باشن (حالا اصلا کار ندارم که خوب چیه بد چیه، به طور کلی امکان نداره همه صفر باشن یا همه یک!!!)
(۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۴ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: (26 مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۰ ب.ظ)viase نوشته شده توسط:
من با پذیرش یه خواستگار سنتی حرفمو پس میگیرم ازدواج فقط مدرن
بعضیاشون خوبن!...حالا تو همه رو با یه چوب نرون!!!