(۰۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: جرات انتقاد به دین رو ندارین؟!!!
میترسین عذاب بیاد!!!! یا اینکه نمیخاین قبول کنید دین پر از شبهست!!
یا اینکه یه سری چیزا رو واسه خودتون ساختین و نمیخاین باور کنید ممکنه نباشن.
امیدوارم از حرفام سوء برداشت نشه.. من بی دین نیستم اما کنجکاوم و از انتقاد نمیترسم، از اینکه عذاب هم بیاد نمیترسم.
تنها چیزی که با قاطعیت می تونم بگم اینه که تو دین واقعی اسلام هیچ شک و شبهه ای وجود نداره مشکل اینه که ما اونقدری توانایی و ظرفیت رو نداریم که دین واقعی رو درک کنیم و در واقع اتفاقاتی که در اطرافمون می بینیم رو به دین نسبت می دهیم باید قبول کنیم که ما انسان ها دین رو ناقص فهمیدیم و بر اساس عقل محدود خودمون برداشت می کنیم و تو دین خدا هیج شک و شبهه ای نیست این کاملا واضع و روشنه که تو هر دورانی به دین انتقادات و شبهاتی وارد می کنن و در تلاش برای به چالش کشوندن اسلام خواهند بود با روش های مختلف ولی هیچ گاه اسلام واقعی پیامبر با این حجم انتقادها نه ذره ای از ارزش های اون کم میشه و نه خلالی در کامل بودن اون وارد میشه ....
اگه تو جامعه بی عدالتی هست این بی عدالتی به اسلام برنمی گرده به خودمان برمی گرده
اگه تو جامعه فساد اخلاقی هست به دین برنمی گرده به خودمان برمی گرده
اگه بین مسلمانان وحدتی وجود نداره و همیشه به جون هم افتادن به اسلام برنمی گرده به درک ناقص ما از اسلام برمی گرده و منافع شخصی
و ....
«انّ الله لا یُغیِّرُ ما بقوم حتّی یغیّرو ما بانفسهم» خداوند سرنوشت هیچ قومی و «ملّتی» را تغییر نمی دهد مگر آنکه آنها خود تغییر دهند.
من قصدم اشاره به کاربر خاصی نبود و نخواهد بود اولین شخصی که اسلام رو ناقص دریافته خودم هستم !