(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ق.ظ)niushaa نوشته شده توسط: درست میگید.به همین دلیل هم بود که من تاحدی از فکر شبانه اومد بیرون و سعی کردم دنبال دانشگاه روزانه خوب برای ارشد باشم
چون مقطع ارشد به اندازه کافی خودش سنگین هست که بخوای دغدغه کار و پول داشته باشی
در مورد شبانه و رزوانه اگه برای کسی مقدوره که همین الان شهریه رو پرداخت کنه انتخاب شبانه بهتره. روزانه دردسر زیاد داره وباید یا مدرکت رو بخری و آزاد کنی یا همون پروسه طولانی نبود کار و ... .
(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ق.ظ)niushaa نوشته شده توسط: حالا به نظرتون من از کجا بفهمم بوعلی بهتره یا شیراز یا صنعتی شیراز برای شاخه شبکه و امنیت؟
راستش اینو نمیدونم. اگه دوستان امینت و شبکه بگن بهتره(گرایش من هوش مصنوعیه).
این رو هم اضافه کنم که ممکنه دروس همه گرایشها تو ارشد سخت نباشه. دروس گرایش هوش معمولا از دروس گرایش های دیگه مجموعه کامپیوتر و آی تی سخت ترن.
یکی از دوستان در مورد دادن مقالات ژورنال صحبت کرده بودن. دادن ژورنال تو مقطع ارشد خیلی خوبه ولی مگه چند درصد دانشجوها میتونن ژورنال بدن؟ اکثر بچه ها اون آخر پایان نامه شون که میرسه خدا خدا میکنن تموم شه هر جور که شده.
به نظر من جا داره روی زبان مانور بدید. هر چند دوباره میگم بستگی به خودتون داره. ممکنه شما بتونید ۳ تا ژورنال هم تو مقطع ارشد بدید، ممکنه به زور هم برسید که پایان نامه تون رو تموم کنید.
یکی از بچه ها از فروم applyabroad یه کاربر رو به من نشون داد که با مدرک دانشگاه پیام نور(دوستان پیام نور سوء تفاهم نشه من قصدم مثال زدنه نه چیز دیگه ای) اپلای کرده بود MIT. صحتش رو نمیدونم. چون معمولا فضای مجازی قابل اطمینان نیست. در کل رزومه خیلی خوبی داشت و اینکه چجور پذیرش گرفته رو من نمیدونم.
در کل کار نشد نداره. تلاش بیشتری رو میطلبه.