(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۵ ق.ظ)zarisa نوشته شده توسط: من میخام گرایشی انتخاب کنم که صرفا موقعیت شغلیش هیات علمی و تدریش نباشه. بتونم با تخصص یه جای دیگه هم برای خودم کار جور کنم.
اولویت اول این که بتونم اپلای بگیرم. حقیقتش خیلی علاقه دارم که بعدش برم سمت رشته های تلفیقی با پزشکی. با تحقیقی که از بچه های رشته ی انفورماتیک پزشکی کردم گفتند که گرایشهای سیستم های هوشمند و شبکه های کامپیوتری خیلی تو پزشکی بدرد میخوره. گرایش بیوانفورماتیک هم که خودش یه تخصص جداست. به خاطر همین موضوع رو گرایش خیلی حساس هستم.
بعد میشه یه کم راجع به این گرایش الگوریتم که دارید کار میکنید کمی توضیح بدید؟ممنون از اینکه حوصله می کنید جواب میدید
خب یخورده هدف هاتون شامل تمام اهداف ممکن میشه
! ببین برا اپلای شما نیاز به رزومه تحصیلی مناسب دارین که الویت ها میشن دانشگاه خوب پروژه خوب مقاله خوب. از طرفی اگه دوست دارین پروژه کاربردی تو طول تحصیل بگیرین و روش کار کنین و تخصص پیدا کنین باید برین سمت جاهای که گرایش های کاربردی دارن.
راستش الگوریتم گرایش نیست تو علوم کامپیوتر شریف ولی با موافقت استاد راهنمام واینکه درس در راستای تزم خواهد بود این درسو از دانشکده مهندسی برداشتم.
(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۳ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط: دانش تهران در "دانشکده علوم و فنون نوین" هست
لیست رو تغییرش دادم ولی هنوز لیست نهایی نیست
من اونجا نبودم ولی تعریف نشنیدم از دانشکده علوم و فنون نوین ۳ سال پیش یکی از دوستان دانش همونجا قبول شد ولی سال بعد انصراف داد و دوباره کنکور داد و میگفت جو جالبی نداشت، البته این حرف ایشونه و ۳سال پیش این رشته نوپا بوده.