Zarisa و saba6000
لطفا کارنامتون رو هم تو سایت بزارید.
(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۶ ب.ظ)saba6000 نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۸ ب.ظ)zarisa نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۹ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ)zarisa نوشته شده توسط: خوبه. فقط یه سوال اینکه چرا دانشگاه تهران رو بالاتر از امیرکبیر زدید؟ میدونید دانشگاه تهران چه گرایشهایی کار میکنن؟ تشکر
روز تهران که باید بالاتر از امیرکبیر باشه (تهران و شریف روی رتبه یکی رقابت دارن، امیرکبیر با صنعتی اصفهان روی رتبه سومی رقابت داره)
احتمالا جای "شب تهران" رو تغییر یدم
به نظر شما "شب تهران" رو بعد کدوم بزارم؟
دانشگاه تهران تا اونجایی که میدونم "بیوانفورماتیک" کار میکنه
رتبه تون چنده؟
من رتبم ۳۶ شده. خیلی تو انتخاب گرایش حساسم. موندم چه کار کنم؟ این بیو انفورماتیک بازار کارش چطوره؟ امیرکبیر تو کدوم گرایشاش دکترا داره؟
گرایش نسبت به دانشگاه برام اولویت داره و اصلا نمیخام صرفا کار ریاضیوار و غیر کاربردی انجام بدم. از یکی از بچه ها شنیدم دانشگاه تهران گرایش سیستم هوشمند هم داره ولی کسی از بچه هاشون رو پیدا نمی کنم که این حرف رو تایید کنه. اطلاعات تو سایتشون هم به نظر قدیمی میاد.
سلام منم رتبم نزدیکای شماست.شما شریف نمیزنین؟ بزنیم یا نه؟ آخه همش ریاضیه به درد میخوره اصلن؟
zarisa جان سلام
منم رتبم نزدیکای شماست.شما شریف نمیزنین؟ بزنیم یا نه؟ آخه همش ریاضیه به درد میخوره اصلن؟
تو شریف:
علوم کامپیوتر و ریاضی هر دو تو دانشکده ریاضی تدریس میشه.
ترم اول منطق با استاد اردشیر دارید که سر کلاس یک ساعت درس میده بقیشو بحثهای فلسفی راجع به منطق میگه.
(اگه مثل من علاقه مند باشید فوق العادست) و مباحثو کامل توضیح میده و امتحانشم از هر چی گفته و سوالایی که تو حل تمرینش حل میکنی میاد.(واقعا عالی و کامل درس میده)
درس دیگه نظریه محاسبست که استاد دانشگر درس میده
و اگه پایه قوی در نظریه نداشته باشید خیلی کارتون سخت میشه.
امتحانش برعکس منطق سخت و جدیده. و حتی یه سری سوالم میده که باید تو خونه حل کنی
کلا مبانی ریاضی نظریه محاسبرو یاد میده و بسیار مفهومی و کلا بیشتر وقت کلاس صرف توضیح ایده اثبات قضایا میشه.
درسش از مبانی ساده نظریه مثل اتوماتها و پشته و... شروع میشه
و بیشتر وقت چند جلسه اول صرف اثباتها،تعریفها و اینکه چرا تعاریف مختلف یک ماشین با هم معادلند و... میشه
تا جلسات اخر به مباحث عمیق نظریه و قضیه ناتمامیت گودل و قضیه رایس و تصمیم پذیری و محاسبه پذیری و... میشه.
ترم بعد هم محاسبات ماتریسی با استاد مهدوی داری که کلی تمرین در خانه میده و شبیه جبر خطی کاربردی میمونه.
پیچیدگی رو هم "فروغمند اعرابی"
ارائه میده که استاد جوونیه و باحال.
دروس اختیاری به غیر از یکی دو درس که همین فروغمند و دانشگر ارائه میدن بقیه ریاضی اند و با ریاضی ها تقریبا دروس اختیاری مشترکه.
کلا تو شریف چون دانشجو ها قوی و علاقه مندن در طول یک ترم مباحث زیادی تدریس میشه.
و سطح کلاسا خیلی بالاست و باید مطالعه زیادی داشته باشی.
کلاسا دو ساعتیه و دو ساعت کامل (حتی بیشتر) استاد درس میده. کلا استادا انگار خسته نمیشن.(وقتی دانشجو علاقه مند باشه و با مطالعه بیاد سر کلاس
و هر چی استاد بگه دانشجوها بفهمن همین میشه دیگه)
خوابگاهاش یا بده یا متوسطه
غذاش خوبه اینترنتش افتضاحه.(اینترنت فقط امیرکبیر)
Zarisa و saba6000
لطفا کارنامتون رو هم تو سایت بزارید.