(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ب.ظ)alireza3742 نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ب.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط: ممنون از نظراتتون واقعا دودلم، تا حالا هم از هرکسی پرسیدم ۹۵% گفتن علوم تحقیقات
@ daneshjooye arashad:
یعنی شما میگی رازی کرمانشاه صرفا چون سراسریه از علوم تحقیقات بهتره ؟ یعنی مدرک سراسری به این راه دور و ۲سال رفت و آمد و البته از دست دادن خیلی موقعیت های کاری تو این ۲ سال می ارزه ؟
ببین حسین آقا . به نظر من تهرانیها برای زندگی به جز شهرهایی مثل اصفهان، مشهد، شیراز و تا حدودی تبریز و یزد نمیتونن جای دیگه دووم بیارن . مگه شهرهایی مثل قزوین باشه که بتونی از تهران خارج نشی . در ضمن اساتید دانشگاههای تهران اکثرا بهتر از شهرستان هستن.
ببین! شما بستگی به خودت داره، به نظر من اسم دانشگاه زیاد نباید شما رو ذوق زده یا ناامید کنه، ممکنه یک دانشگاه اسم و آوازه خیلی قشنگ و خوبی داشته باشه ولی وقتی دقیق میشی همچین جالب هم نباشه
خودم در مورد ارشد دانشگاه آزاد خیلی مردد هستم( خیلیها بد میگن: دانشگاه آزاده، هیچ جا قبولش ندارند، بعدا کار گیرت نمیاد ... )و شنیدم که خیلیها تلاش میکنن که حتما سراسری قبول بشن( حتی چند سال کنکور میدن بلکه سراسری( روزانه / شبانه )قبول بشن )
( حتی غیر انتفاهی یا مجازی دولتی رو به دانشگاه آزاد ترجیح میدن! )
این خیلی بستگی به خودتون داره !!! آیا بعد از ارشد میخواید حتما دکترای دولتی بخونید ؟! آیا میخواید خارج از کشور برید ؟! آیا میخواید داخل کشور بمونید و تدریس کنید ؟!
آیا کارهای دیگه مد نظرتون هست ؟!
آیا فقط میخواید دولتی تدریس کنید یا اگر دانشکده های کوچک غیر دولتی هم شد براتون مساله ای نیست ؟!
آیا از نظر پرداخت هزینه، مشکلی ندارید ؟! آیا اقامت دو ساله در کرمانشاه ضمن احتساب زمان و هزینه های لازم برای رفت و آمد و اسکان، براتون امری قابل حل هست ؟!
آیا از کادر علمی یا سطح آموزشی و پژوهشی دانشگاه کرمانشاه خبر دارید ؟!
پاسخ به مجموعه ای از تمام این سوالات میتونه در تصمیم گیری نهایی شما موثر باشه
شما بایستی با توجه به اطلاعات و شرایط شخصی خودتون تصمیم بگیرید
من اگر جای شما بودم با توجه به شرایط خودم، علوم و تحقیقات رو انتخاب میکردم