(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۶ ب.ظ)sabafarhadi نوشته شده توسط: شما زندگی تون رو پای این کنکور گذاشتید؟ عمر با ارزشتون رو دارید پشت مانیتور هدر میدید فقط برای دیدن نتیجه یک کنکور مسخره که قراره نقش خیلی کمرنگی تو زندگیتون داشته باشه؟ بیخیال شید بابا مهم نیس اصلا پاشید برید زندگیتونو کنید!!!
خیر. این ارشد میتونه خیلی نقش ها تو زندگی داشته باشه. یه نفر با قبول شدن میتونه بره ادامه تحصیل بده به جای رفتن به سربازی
یه نفر با یه جای خوب قبول شدن میتونه کلی به علمش اضافه کنه و کارهای مفیدی انجام بده
من دیدم کسایی که فقط الکی ارشد گرفتن و رفتن و اصلا براشون مفید نبود و دقیقا به من گفتن که بیای ارشد میبینی خبری نیست.
و دیدم کساییکه ارشد براشون پلی بود به سمت کشورهای خارج، مقالات علمی عالی، شغل و درامد خوب
عمر با ارزش و زندگی همین لحظه هاست. همین منتظر بودن ها، لذت پیروزی یا درس گرفتن از شکست و دوباره با انرژی بیشتر شروع کردن
ارشد برای من که خیلی خیلی مهم بود و خیلی استرس داشتم. استرس معنای ترس نیست. وقتی انسان استرس میگیره یعنی بدنش داره خودشو برای مقابله با چیزی که برای فرد مهمه اماده میکنه (طبق یکی از ویدئو های سایت TED).
اینا همه قسمتی از زندگیه
( تکبیر
)) )