سلام
مخاطب کاربر اولی :
والا رتبه و ترازم تعریفی نیست.زشته بگم.
مخاطب کاربر دوم :
ببینید کلا پنج تا انتخاب را ما دعوت میشیم به مصاحبه. پنجاه تا هم درسته گذاشتن ولی خب من که گرایشم معماری هست مثلا دعوت بشم نرم افزار اصفهان خب خیلی خیلی احتماش کمه منو بگیرن.چون دانشجوی نرم افزار قویتر از من هست. فقط قبولی مهم نیست.من اگر نرم افزار قبول بشم تازه باید برم کلی درس پیشنیاز تو دکتری هم بگذرونم که بیس کار نرم افزار هم دستم بیاد. برای همین من میگم که احتمال اینکه استادها از گرایشهای دیگر دانشجو بگیرن کمه مگر اینکه واقعا اون فرد خاص باشه. نمیدونم شایدم اشتباه میگمم.
سالهای دیگه هم پنجاه تا انتخاب بود.بچه های نرم افزار و هوش زیاد انتخاب میگردن ولی معماریها انتخابهاشون کم بود چون غیر از تهران فقط اصفهان و صنعتی اصفهان و کرمانشاه گرایش معماری داره..
اینهم که از دانشگاههای سطح بالا شروع به زدن بکنند به نظر من کار اشتباهی هست. مثلا دانشگاه اصفهان خیلی براش مهمه انتخاب اول بزنیش.یا دانشگاههای دیگه هم همینجور.مثلادوستم الان داره نانومواد دکتری میخونه تربیت مدرس.میگفت صنعتی اصفهان را سوم زدم اصلا نگاهم نکردن.تربیت مدرس هم دوم زدم منو میخواستن ولی بعد از مصاحبه زنگ زده بودن استاد راهنمام گفته بودن ما این دانشجو را میخواهیم ولی از کارشون ناراحت شدیم که ما را انتخاب دوم زدن و کار ما را سخت کردن که استادش واسطه شده گفته اشتباه کرده ببخشیدش :دییی بعد اونها هم دیگه تربیت مدرس گرفتنش.ولی شریف هم بهش توجه نکردن رتبه اش هم ۱۲ بود.
حالا نمیدونم شاید نظر شما هم درسته که با این حرف استادم خیلی ها میرن دانشگاههای بالاتر و کمتر دعوت میشن به دانشگاههای پایینتر.ولی خب استادم انجور بهم گفت. یکی دیگه دوستام هم دانشکده دیگه رفته بود پیش استادش. استادش گفته بود دانشگاه اصفهان دعوت شدنی نیست.انتخاب شدنی هست امسال.یعنی اگر انتخابش کردی اون اول میری وگرنه نمیری مصاحبه.
ولی باز هم میگم حرفهای ضد و نقیض زیاد شنیدیم. با این حرفها نمیشه قضاوت کرد. و استرس به خودتون راه ندید. خود استادم میگفت هنوز سنجش چیزی به ما اعلام نکرده .ما هم هنوز نمیدونیم چی میشه.