(۰۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ب.ظ)harika-z نوشته شده توسط: سلام.بچه ها من ناامید شدم.اخه میرم سرکار از صبح تا ۲/بعدش میام خونه مامانم مریضه باید من کارای خونه روبکنم.به زور روزی ۵ ساعت میخونم.هدفم هم قبولی دانشگاههای تهران هس.میگن با این وضعت نمیتونی.چیکار کنم.مجبورم برم سرکار.اصلا موندم.حتی نمیتونم مهمونی برم.واقعا خسته شدم ازاین دنیا.صبح بیدار شدم گریه ام گرفته بود.اخه چقد سختی.حتی نمیتونم ازمونها شرکت کنم.اومدم اینجا باهاتون درد ودل کنم.میدونم نباید اینجا مینوشتم ولی چیکا رکنم.دوسای هم دارم همشون ازشانس بعد من نامردن.مثلا به یکیش گفتم بیا باهم بخونیم اون ازمونهای پارسه شرکت کرده ازمن کتاب وجزوه خاست منم دادم گفتم دوسمه.منم گفتم ازمون دادی روز بعدش بده منم بفهمم سوالاش چطوره گفت من پول دادم بدم توم بخونی.خودت برو شرکت کن دا.انگاری بدبختی ها ریخته سرم.
دروود دوست من
با این وضعیت کنکور قبول نمیشی.
البته منظور من شرایط زندگیت نیست. منظور من ذهنیتی هست که داری. قوی باش. محکم و قدرتمند. روی پای خودت بایست. کسی که به خودش تکیه کنه تو هیچ طوفانی خم نمیشه. زیرش خالی نمیشه.
دوست نامرد نداریم. اگه هم بود یه باره و دیگه تمام. آدما یا دوست هستن یا نیستن.
ورود به دانشگاه ها این روزا راحته، درسته بالای ۳۰۰۰۰ نفر کنکور میدن ولی فقط ۲۰۰۰ هزار نفر هستن که به جای خوب فکر می کنن و شاید در حد ۵۰۰ نفر هستن که واسش خوب تلاش می کنن. به این فکر کن که هر ۵ ساعت که درس می خونی ، از چه تعدادی جلوتر میری و هر روز که نا امید باشی ازشون عقب می افتی.
سوال های کنکور آزمایشی ارزشی نداره واست. کنکور آزمایشی شرایط ذهنی و محیطی آزمون رو واست تقویت می کنه وگرنه سوال می خوای ، تا دلت بخواد کتاب سوال و کنکور های قبلی وجود داره.
اگه ذهنت قوی باشه و امیدوار باشه و مسیر درست انتخاب کنی ، کنکور ارشد رو مثل آب خوردن با رتبه ای زیر ۵۰ قبول میشی.
امیدوارم موفق باشی.