(۰۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ب.ظ)harika-z نوشته شده توسط: سلام.بچه ها من ناامید شدم.اخه میرم سرکار از صبح تا ۲/بعدش میام خونه مامانم مریضه باید من کارای خونه روبکنم.به زور روزی ۵ ساعت میخونم.هدفم هم قبولی دانشگاههای تهران هس.میگن با این وضعت نمیتونی.چیکار کنم.مجبورم برم سرکار.اصلا موندم.حتی نمیتونم مهمونی برم.واقعا خسته شدم ازاین دنیا.صبح بیدار شدم گریه ام گرفته بود.اخه چقد سختی.حتی نمیتونم ازمونها شرکت کنم.اومدم اینجا باهاتون درد ودل کنم.میدونم نباید اینجا مینوشتم ولی چیکا رکنم.دوسای هم دارم همشون ازشانس بعد من نامردن.مثلا به یکیش گفتم بیا باهم بخونیم اون ازمونهای پارسه شرکت کرده ازمن کتاب وجزوه خاست منم دادم گفتم دوسمه.منم گفتم ازمون دادی روز بعدش بده منم بفهمم سوالاش چطوره گفت من پول دادم بدم توم بخونی.خودت برو شرکت کن دا.انگاری بدبختی ها ریخته سرم.
سلام.اول از همه که امیدوارم زودتر حال مادرتون خوب بشه
دوما که ، ۵ ساعت خوندن ساعت کمی نیست از الان.و نباید مهمونی نرفتن باعث ناراحتی شما بشه.من خودم صبحا رو گذاشتم برای درس و غروبها کلا سر کار هستم حتی جمعه - ۵-۶ ساعت هم میخونم
مسلم بدونید ساعت کمی نیست اگه درست خونده بشه
در مورد ازمون ها هم اینو بگم که تا امروز دارم تو همین جا یه صفحه میزنم و از این ببعد سوالات پارسه برای iT و مهندسی + سوالات مدرسان رو تو این صفحه میزارم