(۰۴ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۳ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: (04 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ب.ظ)harika-z نوشته شده توسط: سلام
مرسی ازهمتون.خداروشکر حال مامانم بهتر شد.عملش موفقیت امیز بود.دیگه خیالم راحت شد.
درضمن من زبانم خوب نیس لغات ۵۰۴ خوندم.بعدش بنظرتون چیکار کنم ؟بهم گفتن کتاب۱۱۰۰ روبخون اونم خیلی سخته نتونستم.نمیدونم واسه زبان چیکار کنم.
خداروشکر دوست عزیز
برای زبان توصیه میکنم سوالاتی ک توی کنکورهای ۱۰ سال اخیر اومده رو بخونید و روی اونها مسلط بشید چون ۶۰ درصد لغاتی ک توی کنکور میاد و گرامر تکراریه و شما همون کنکور سالهای گذشته رو مسلط بشید کمک خوبیه براتون..
اگه میخواین لغت بخونید ۵۰۴ و ۱۱۰۰ و لغات بارونز تافل پیشنهاد میشه
موفق باشی
یه سوال اگه این مرجع ها را که شما گفتید بخونیم اون موقع سوال هایی که یه متن می دن و ازش یه سوال می کنن و می شه به راحتی جواب داد؟؟؟
(۰۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۷ ق.ظ)mahniya نوشته شده توسط: سلام دوستان. من داغونم میشه بهم کمک کنید
من تا الان این درسا رو خوندم اما همش چند روزه که فکر می کنم خیلی عقبم
مدیریت ۶ فصل
پایگاه تقریبا تمام شده
ساختمان داده ی دور با کلاس استاد طورانی
طراحی ی فصل یک از مدرسان
گسسته یک فصل پوران
هوش ۴ فصل
سیستم و شبکه هیچ
مهندس نرم ۴ فصل.
زبان ۲ درس زیر ذره بین
به نظرتون اوضام چطوره؟؟؟؟؟
بیشتر فکر می کنم چیزی یادم نیست از چیزهایی که خوندم
دوست عزیز همه ی این افکارا همه ی ما کنکوری ها داریم و فکر می کنم نباید اجازه بدیم به جای وقت گذاشتن برای درس خوندن این افکار تمام وقتمون رو بگیریم
یه وقتی من هم احساس می کردم که هیچی یادم نیست
یه مشاور بهم یه شیوه ای رو یاد داد من دارم ازش استفاده می کنم و نمی دونم جواب می ده یا نه
برنامه ی اول
بهم گفت فرض کن برنامه ریختی که امروز سیستم عامل ۱۵ صفحه بخونی خوب این ۱۵ صفحه را خوندی
برنامه ی دوم
بعد با توجه به برنامت می بینی مثلا سه چاهار روز دیگه باید دوباره سیستم عامل بخونی گفت
قبل خوندن ۱۵ صفحه جدید اول ۱۵ صفحه ی قبل رو دوباره کامل می خونی و بعد ۱۵ صفحه ی جدیدو شروع می کنی
برنامه ی سوم
بار سوم اونهایی که زیر مطالب ۱۵ صفحه ی اول رو خط کشیدی مجدد دوره کن و اگه احیانا مطلبی یادت نبود بالاش یه ستاره بزن
۱۵ صفحه ی دوم یک بار مجدد خونده بشه
و در اخر ۱۵ صفحه ی سوم که برنامه ی جدیدت هست رو بخون
برنامه ی چهارم
در ۱۵ صفحه ی اول اونهایی که ستاره دارن بخون و اگه از اون ستاره ها چیزی یادت نبود تیک بزن
۱۵ صفحه ی دوم اونهایی که زیرشون خط کشیدی بخون و اونهایی که یادت نبود بخون
۱۵ صفحه ی سوم یک بار کامل مجددبخون
و در اخر ۱۵ صفحه ی جدیدت رو بخون
برنامه ی پنجم
اول ۱۵ صفحه ی اولت اونهایی که تیک دارن بخون و دیگه در دور بعدی این ۱۵ صفحه ی اول رو دیگه نخون اجیانا اگه از تیک دارها باز هم چیزی یادت نبود روی کاغذی بنویس
۱۵ صفحه ی دوم ستاره دارها واگه یادت نبود تیک بزن
۱۵ صفحه ی سوم ستاره بزن
۱۵ صفحه ی چهارم یه دور کامل
و در اخر ۱۵ صفحه ی جدید خونده بشه
امیدوارم کمکی کرده باشم
(۰۴ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ق.ظ)هاله۹۸۸ نوشته شده توسط: دوست عزیز انشالله ک فردا مامانتون عمل خوبی خواهند داشت انشالله من مطمنم:-)
بچه ها کسی نمیدونه کجا یک همچین چیزی وجود داره ک مثلا گفته باشه از هر فصل هرسال چندتا سوال اومده؟
دوست عزیز یادم هست تویه پارسه وقتی کسی می خواست ثبت نام کنه بهش یه برگه می دادن می گفتن از هر فصل چند تا سوال می یاد و همینطور از مبحث های اون فصل ها
تویه کتاب های سپاهان هم دیدم اول کتاب یا اول هر فصل گفته که چند تا سوال می یاد که البته خیلی هم کمک می کنه چون مثلا برای دوره اگه وقت کم باشه بیشتر تمرکزمون رو روی اون فصل ها می گذاریم