(۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۷ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: من اصولا چون از کارهای صرفا" نظری خوشم نمی یاد و همیشه سعی کردم کار عملی هم انجام بدم.یکی از علاقه مندی های همیشگی من دنیای open source و تلاش برای گسترش فکر و ایدهی این جنبش نرم افزاری هستش.بعضیها میان و n تومن پول میدن و یه نرم افزار رو به صورت اوریجینال می خرن(تو ایران نه) در حالی که خبر ندارن که نرم افزار open source و همچنین رایگانی وجود داره که همون کارو چه بسا خیلی بهتر انجام میده
دوست عزیز این حرف بعیده از شما که در رشته کامپیوتر مدرک آکادمیک هم گرفته اید!!
کی گفته برنامه های مجانی کار را بهتر انجام میدهد؟برنامه open source آنچنان هم که فکر میکنید ایده آل نیست.عیب ایراد هایش از همین خصوصیت مجانی بودنش سرچشمه میگیرد که چشم و دل خیلی از مهندسین کامپیوتر را برده!
این گونه برنامهها پشتیبانی ندارند و هیچ تضمینی برای کارکرد صحیح برنامه ارائه نمیدهند.
اکثر این برنامهها , کابردی در سطح ابتدایی دارند و بعد از مدتی یا انتشار آن را متوقف میکنند یا به جمع برنامه های shareware یا فروشی میپیوندند.
مثال بارز آن سیستمهای عامل لینوکس است که کعبه آمال خیلیها می باشد. به محض اینکه کاربر نیاز به پشتیبانی، کمک و یا اضافه کردن قابلیتهای دیگر پیدا کند باید برای آن خدمات مبلغی بده.
دسته دیگه برنامهها مثل همین فایر فاکسی که جلوته از راه نمایش تبلیغات کسب میکنه( مثل تبلیغ کردن گوگل) که باز خدا خیرش بده کار اینترنت اکسپلورر یا شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک یا گوگل .... را نمی کنه که با جمع آوری اطلاعات شخصی کاربران بدون اطلاع آنها، دیتابیسی ایجاد میکنند که با فروش آن (به دولتها و ارگان های جاسوسی) درآمدهای سرسام آوری بدست بیآرند.بعد هم با کمال پروگی با وجود منع شدن و اخطار دادن اکثز کشور ها(معمولا اروپایی).
وکیل بگیرند و وجه قانونی به کارشان بدهند و باز هم این روند نادرست را ادامه بدند.و هزینه مجانی بودن را از این راهها جبران کنند!
اما باز پیشرفت همین فایر فاکس بسته به در آمدی است که از تبلیغات داره و قرداد هاش با گوگل و هیچ تعهدی نسبت به مشتریش ندارد و فقط به خودش متعهد است!
اما
برنامه ای که بابتش هزینه بدی پشتیبانی رایگان دارند، نمایش تبلیغات ندارند، اطلاعات کاربر را جمع آوری نمیکنند......
مطمئنا هزینه ای هم که پرداخت میکنی بابت پیشرفت نرم افزار در آینده خرج خواهد شد نه اینه مثل نرم افزار های رایگان اگر هم هزینه ای بگیرند برای گذاشتن یک پشتیبانی ساده و بدرد نخور هزینه میشود!(پول دادن بیخود!)