(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۷ ق.ظ)Elham_tm نوشته شده توسط: (27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ)reza23108 نوشته شده توسط: سلام به همه.
من سالی که کنکور دادم به جز ماه آخر می رفتم سر کار. ولی این نکته مهمه به نظرم که من درسا از سال قبل یادم بود و کلا هم خیلی مشکلی تو برخی از دروس نداشتم و فهمیده بودم چجوری باید کار کنم.
در مجموع می خوام این نکته رو بگم که اگر پایه درسی ضعیف باشه باید از تمام مدت باقی مونده استفاده کنید و کتابای منبع رو تو خیلی درسا بخونید بعد برید سراغ کتابای کنکور. به نظرم برا افرادی که تو فضای هر درسی نیستند خیلی تلاش لازمه که به حالت قابل قبول برا کنکور برگردن.
من یه چند سالی هست که تو فضای کنکور هستم خیلی از افرادی که وقت می ذارن از همون ابتدا میشه گفت که به جایی نمی رسن،. ولی متاسفانه با تبلیغای موسسه ها یا افراد امیدوار میشن و چند ماهشون رو از دست میدن.
ببخشید اگر باعث ناراحتی یا نا امیدی کسی شدم. ولی دوست ندارم افراد وقتشون و پولشون رو الکی خراب کنن.
اینم بگم که کسایی که پایه شون به هر دلیلی ضعیف شده حتما تو جنبه های زندگی پیشرفت کردن، مثلا کار کردن و کلی کار یاد گرفتن و واسه آینده کلی چیز یاد گرفتن که شاید از هر مدرکی مهم تر باشه.
امیدوارم همه شاد و موفق باشن
سلام،مرسی از مشاوره ای ک دادید.
من حرف شما رو قبول ندارم البته با اجازه.اگر اینجورهستش ک شما میگید ک کلا همه کتاب و دفتررو ببندن برن سراغ زندگیشون.درسته کسی ک چندسال ازاین فضادوربوده کارش ازبقیه بیشترهستش ولی این نیست ک نتیجه نگیره.همه چیزب تلاش خودفردبستگی داره.اون کسی ک رشته شون شیمی بوده و فکر میکنم توی گرایش شبکه رتبه کنکورشون تک رقمی شده بنظرتون اگر میخواستن ب این حرفهاگوش کنن الان کجابودن؟بازم تک رقمی میشدن.کنکوراونقدرها هم سخت نیست ک ماها بزرگش کردیم امتحان مثل بقیه امتحانها.فقط ب تلاش خودمون نیاز داره.شاید یکی فکر کنه ۸-۹ساعت خوندن خیلی زیادباشه و اگر نتیجه ی دلخواه رو نگیره دلیلش این ک سال اول بوده ک کنکورمیداده.شاید باید بیشترمیخوند یا عمقی ترمیخوند.بنظر من این حرفها جز تخریب روحیه ی بچه ها تاثیردیگه ای نداشته باشه البته این نظر شخصیه من.
حتی کسی که از مادرش فلج متولد شده،اگر قهرمان ورزش نشود خودش مسئول و مقصر است.
"ژان پل سارتر"
من اصلا منظورم این نیست که همه کتاب هاشون رو جمع کنن. بله افرادی هستند که می رسن ولی به نسبت اونایی که امید دارن و هزینه زمانی و پولی می کنن واقعا کم هستن.
بله هر کسی واقعا تلاش کنه شاید بتونه موفق شه ولی متاسفانه همه در ابتدای راه قسمت مثبت راه رو می بینند و به دید سادگی و به قول شما اونقدر سخت نبودنش هزار تا رویا تو سرش می پرورونه.
به نظرم مفید اومد که این دید رو بگم.
نرسیدن به این آرزوها خیلی اوقات اصلا به دلیل کم تلاش کردن اون ها نیست بلکه به خاطر شرایطی هست که توش قرار دارند و در واقع بازگشتشون سخته.
بازم میگم که هر کسی می تونه موفق بشه ولی مثال های انگشت شمار(منظورم تعداد کم هست) از موفقیت برخی آدم ها اصلا نشان از موردی که شما میگید نیست.
اصلا برام شیرین نیست که بخوام اینا رو بگم ولی خوب بالای ۵۰،۶۰ مورد تو همین امسال دیدم که از همون اول میشد فهمید که سخته موفقیتشون.
ایشالا حرفام کسی رو نرنجونده باشه،امیدوارم نیت حرفام رو برداشت کنید.
شاد باشید.