سلام به همه
مطلبی که من میخوام بذارم صرفا فقط واسه آگاهی شماست چون وظیفه خودم دیدم شما هم بدونید. بعد تصمیم بگیرید واسه کنکور امسال هر کی خواست شرکت کنه ...
امروز میخوام یه مطلب تکان دهنده راجب کنکورهای ازمایشی والبته یه صدا از نحوه مطالعه بذارم تا متوجه بشید کجای دنیا قرار گرفتیم!
خدمتتون که عرض کنم اینکه ما یه استاد ریاضیات داریم بنام جناب آقای دکتر قائد شرف از اساتید دانشگاه شیراز و عضو هیئت علمی دانشگاه با ۴۲ سال سابقه تدریس که البته الان بازنشسته شدند. و از روی علاقه هنوز تدریس می¬کننند.
طبق فرموده هاشون ایشون زمان پیش از انتقلاب از امریکا اگر اشتباه نکنم نیویورک دکترا شون رو گرفتند.
وبعد از طی کردن دوه دکتری یه دوره ۲ساله ایشون به همراه ۴ نفر دیگه از طرف دولت فرستاده می شوند برای طی کردن دوره نحوه تدریس و فنون آموزش زیر نظر آقای پروفسور پیاژه...
دقت کنید ۲سال فقط آموزش نحوه تدریس که البته الان برای اساتید هم دارند نحوه اموزش رو تدریس می کنند.
که از اون جمع ۳نفرشون به رحمت خدا رفتند اما ایشون ویه بنده خدای دیگه که من اسمشونو فراموش کردم در قید حیات هستند خدا رو شکر.
ایشون بین کلاس های ما بر حسب سوالات بچه ها مشورت هایی به ما می دادند. در بهار و من تصمیم گرفتم یه قسمت از صداشونو بذارم واسه ی شما.
مثلا یادمه یه جایی راجب قیمت طراحی هر سوال می فرمودند هر سوال کنکور ارشد هزینه اش ۳۵۰هزارتومن هست و البته ایشون هر ساله طراح سوال یکی از رشته های فنی برای درس ریاضی مهندسی هم هستند. بعد شما قضاوت کنید استادی که سازمان سنجش برای هر سوالش ۳۵۰ هزارتومن هزینه میکنه ایا با سوالات موسسات کنکوری که در بهترین حالتش سوالات کتب مرجع رو قرار میدن برابری میکنه؟ و ایا ما با کنکور ازمایشی واقعا اماده کنکور سازمان سنجش می شیم؟ قضاوت با شمایی که رفتین قبلا کنکور ازمایشی دادید.
خودتون گوشه هایی از این صحبت رو گوش کنبد خالی از لطف نیست.
اینم لینکش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.