زمان کنونی: ۰۲ آذر ۱۴۰۳, ۰۹:۵۵ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

برنامه آزمون ها

ارسال:
۱۱ مرداد ۱۳۹۰, ۰۲:۱۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۹ ب.ظ، توسط zer0ne.)
برنامه آزمون ها
سلام دوستان
من میخوام واسه کنکور ۹۱ خودمو آماده کنم ولی اصلا برنامه ای واسه اینکار ندارم مبخوام با توجه به برنامه آزمون موسسات اینکارو انجام بدم لطفا اگه ممکنه برنامه آزمونای موسسات مختلفو اینجا قرار بدین و اینکه آیا این روش واسه خوندن برا کنکور مناسبه؟ و کدوم یک از موسسات برنامه‌ی خوبیو داره
رشته‌ی مهندسی نرم افزارو میخواستم
یا اینکه بچه هایی که تونستن رتبه هایی خوبیو بدست بیارن بگن چطوری برنامه ریزی کردن و مثلا اینکه تا ماه مشخصی باید درسارو به کجا برسونم خوبه؟
ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید
با تشکرHeart
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال:
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۰۱:۵۵ ق.ظ
برنامه آزمون ها
از دوستان کسی نیس از برنامه‌ی آزمون هاش اسکن کنه و اینجا بزاره تا همه بتونن ازش استفاده کنن...
۰
۰
ارسال:
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۰۲:۰۳ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ق.ظ، توسط Majid gh.)
برنامه آزمون ها
شما میتونه برای دریافت برنامه ریزی به سایتهای اونا سر بزنی
مثل ماهان -نصیر -پارسه اگه خواستی میتونم بزارم برات
برنامه آزمون موسسه ماهان

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

از کتابفروشی پرسیدند : وضع کسب و کارت چگونه است؟

گفت : بسیار بد ، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: zer0ne
ارسال:
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۱۰:۴۱ ق.ظ
RE: برنامه آزمون ها
(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ق.ظ)Majid gh نوشته شده توسط:  شما میتونه برای دریافت برنامه ریزی به سایتهای اونا سر بزنی
برنامه آزمون موسسه ماهان

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

==========
ماهان توی بعضی جاها تو بودجه بندی عجیب غریب عمل کرده

how i wish....
۰
۰
ارسال:
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۰۱:۴۴ ب.ظ
برنامه آزمون ها
من به سایت موسسه نصیر و پارسه مراجعه کردم ولی متاسفانه نتونستم برنامشونو پیدا کنم!!!
۰
۰
ارسال:
۱۴ مرداد ۱۳۹۰, ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ب.ظ)tah_206207 نوشته شده توسط:  من به سایت موسسه نصیر و پارسه مراجعه کردم ولی متاسفانه نتونستم برنامشونو پیدا کنم!!!
برای آزمون نصیر‌:

واللَّه خَیْرٌ وَأَبْقَى
۰
۰
ارسال:
۱۴ مرداد ۱۳۹۰, ۱۰:۰۸ ق.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ق.ظ)mystack نوشته شده توسط:  
(13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ق.ظ)Majid gh نوشته شده توسط:  شما میتونه برای دریافت برنامه ریزی به سایتهای اونا سر بزنی
برنامه آزمون موسسه ماهان

==========
ماهان توی بعضی جاها تو بودجه بندی عجیب غریب عمل کرده

به نظر شما کجاش عجیب غریبه ؟؟؟؟؟

از کتابفروشی پرسیدند : وضع کسب و کارت چگونه است؟

گفت : بسیار بد ، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  [دانلود]آزمون های آزمایشی مدرسان شریف -مهندسی کامپیوتر و ای تی-سال ۹۱(کنکور ۹۲) esisonic ۱۱ ۴۳,۵۹۳ ۱۸ آبان ۱۴۰۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: farshchian2090
  کمک برای شروع برنامه نویسی seyed ehsn ۲۱ ۱۵,۹۷۷ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: maryamjafari63
  رودمپی برای برنامه نویسی Doctorwho ۱ ۲,۱۱۸ ۲۵ آذر ۱۴۰۰ ۰۳:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: one hacker alone
  استخدام برنامه نویس یا کارآموز برنامه نویسی سی شارپ Hesitant_Girl ۰ ۱,۷۹۱ ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: Hesitant_Girl
  رودمپی برای یادگیری برنامه نویسی Doctorwho ۰ ۱,۸۱۸ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Doctorwho
  کارنامه های آزمون دکتری هوش مصنوعی ۹۶ robotic1981 ۵ ۸,۴۷۴ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۱۱:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  درخواست برنامه برای اردینو در iot seokheiry ۱ ۳,۳۷۰ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ ۱۲:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: iot-programer
  کدام زبان برنامه‌نویسی بهترین انتخاب است؟ elecomco ۲ ۳,۱۳۱ ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ ۰۵:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: kilookiloo
Sad مشکل در برنامه نویسی شیء گرا Xialu ۰ ۲,۲۸۸ ۰۵ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Xialu
  برای آموزش مبانی برنامه نویسی چکار کنیم؟ elecomco ۰ ۲,۵۲۵ ۱۹ تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: elecomco

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close