(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: فرق بین دهه شصت و هفتاد میتونه فقط ۳۶۵ روز باشه، همچین میگین فرق انگار تفاوت نسل قبل انقلاب با نسل امروزه
دهه شصت یه اصطلاحه و معمولا هم به متولدین ۵۷ تا ۶۷ میگن ، گمون نکنم کسی قصد مقایسه یا تحقیر دهه ۷۰ رو داشته باشه . ولی خوشبختانه نسل ما خوشی ها و خاطراتی داره که نسل های بعدی محاله داشته باشن.... اگه برادر یا خواهری داشته باشی که متولد این دهه هستن و از تجربیات کودکیشون بپرسی ، اونوقت میفهمی که خیلی تفاوت هست . مخصوصا اگه شهرستانی باشی ...
من خودم متولد اوایل دهه شصتم ، جنگ و حمله هوایی رو به چشم دیدم !! زمانی که رفتم دبستان، تو حیاطش پناهگاه داشت ... هنوز آثار چسب رو پنجره کلاس ها بود . کلاس درسمون ۵۰ نفره بود !!! ولی به جاش محله هایی داشتیم که با دنیا عوضش نمیکنم ، تو هر محله بالای ۵۰ بچه تو رده سنی متفاوت بودن ، طوری بود که برا بازی باید زمانبندی میکردیم. هر رده سنی یه تیم فوتبال داشت و هر هفته با تیم محله های رقیب مسابقه میدادیم ... تمام بازی هایی که پدرای ما تو دوران کودکیشون انجام میدادن ، ما هم همون رو انجام میدادیم ... الآن دیگه تو ایران محله پیدا میشه ... ما نمیدونستیم بازی کامپیوتری چیه ، اما بچه های دهه هفتاد همه وقتشون رو صرف این جور بازی ها کردن !!!
اگه میشد همه چیز به عقب بر میگشت ، من برمی گشتم
من یکی به پوچی محض خوردم که امسال ارشد دادم تا حداقل مشغول یه کاری باشم و سرم به یه چیزی گرم شه . بیشتر همکلاسی های من از راهنمایی تا دبیرستان دکترا و ارشد دارن . ۹۰ درصد مجردن و نظاره گر دنیا ... وقتی سن ۳۰ رو رد کردین ، میفهمید که دیگه هیچی براتون مهم نیست و آدم خیلی محافظه کارتر میشه ...