دوستان، کنکور همینه
من تو آزمونای پارسه زبان رو بین ۵۰ تا ۷۰ میزدم
کل لغات ۵۰۴ و تافل و ۱۱۰۰ رو بلدم
دو بار کتاب زبان تخصصی پارسه رو خوندم
یه بار کتاب زبان تخصصی راهیان رو خوندم
اما زبان رو خوب که زده باشم میشه ۵ درصد. البته ناگفته نماند، خودم طمع کردم وگرنه میشد بیشتر بزنم
به نظر من کسانی که زبان رو گذاشته بودن کنار کار خیلی خوبی کردن(البته واسه امسال)، چون زبان اصلا درسی نیست که بشه تو چند ماه جم و جورش کرد
بقیه درسام هم خوب میزدم و رتبه هام تو پارسه هم نصفشون یک شدم و نصفشون هم ۳
ولی الان همه چی رو هواست
منم با دادن سوالات سخت موافقم، البته نه خیلی سخت که کسی نتونه جواب بده
اگه سوالات زیادی اسون باشه، بیشتر حق و ناحق میشه، چون فرقی بین کسی که کم و کسی که زیاد خونده نیست.
از سوالات ساختمان امسال خیلی شوکه شدم، وقتی سوال ۴۷ رو دیدم، فک کردم دارم خواب میبینم، آخه با توجه به سوالات سال قبل اصلا انتظار همچین سوالی رو نداشتم و باور کنید چند بار خوندمش، گفتم نکنه سوال چیز دیگه ای میخواد
بازم میگم کنکور امسال در مجموع با کنکورهای سال قبل فرق آنچنانی نداشته(به جز سوالات مشترک که در حق بعضیا ظلم شد)
وقتی کارنامه های قبولی سال های قبل رو نگاه میکردم، تقریبا همه تو یه رنج بودن
کنکور اصلا عادلانه نیست، اصلا
من شب کنکور نمیدونم چی شد که خواب نرفتم، فقط یک ساعت تونستم بخوابم
اگه دوپینگ نکرده بودم، حتما سرجلسه به جای جواب دادن به سوالات، خواب میرفتم
پارسال رتبه ۳۸ هوش زبانشو ۳۰ درصد زده بود، ریاضیشو ۴۵ درصد، مشترکشو ۲۷ درصد و تخصصی هم ۳۷ درصد
اگه کسی امسال این درصدارو داشت و رتبه اش بالای ۵۰ شد، هر چی فحش بلد بود به من بده
یا مثلا رتبه یک نرم افزار، زبانشو ۴۰ زده بود، ریاضیشم ۴۰ زده بود، مشترک رو ۵۵ و تخصصی هم ۷۷
اگه کسی از دوستان نرم افزاری امسال این درصدارو داشته باشه، امکان نداره رتبه ای بیشتر از ۱۰ بیاره