جناب امیری جریانی نداره، قبلا من درخواستهای سیویلیکا رو جواب میدادم چون سهمیه دانلود رایگان دارم ولی سهمیه این ماه ام تموم شد و برای همین جواب شما و سایر دوستان رو ندادم، توی چند پست قبلی هم یکی از کاربران سه تا می خواستند که من دو تاشو که دانلود کردم سهمیه ام تموم شد و همون جا هم گفتم که دوباره شارژ بشه سهمیه ام دانلود می کنم.
یه چند روز دیگه ایشالا سهمیه ام دوباره شارژ میشه. دانلود می کنم ایشالا
این که جواب بقیه مقالات غیر سیویلیکا رو می دم چون سهمیه ی دانلود از غیر سیویلیکام تموم نشده یعنی چون این یکی هر روز شارژ می شه تا حالا به مشکلی نخوردم.
(۰۹ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ)AmiriManesh نوشته شده توسط: (07 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ق.ظ)AmiriManesh نوشته شده توسط: سلام،
دوستان ممنون میشم که کسی این مقالات رو برای من بگیره:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دوستان از خیر مقاله ها گذشتم، نهایتش این هست که میخرمشون. ولی جریان چیه که کسی درخواست من رو نمیبینه و فقط به درخواستهای بقیه پاسخ داده میشه؟؟؟؟؟