(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: (03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ)amateurobot نوشته شده توسط: نرم افزار تهران- روزانه
اول از همه تبریک بابت قبولیت.
دوم از همه اینکه Calm Down
سوم اینکه یه چند روز که صبر کنی همه چی تو سایت زده میشه، اعم از مدارک مورد نیاز و نحوه ی ثبت نام، قدم به قدم و به صورت تصویری در یک فایل پی دی اف ارائه میشه. منم پارسال تو همین موقعیت بودم. روز ثبت نام هم فقط مدارک اسکن و ارسال شده رو با خودتون میبرید و یه چک می کنن و همونجا کارت دانشجوییتون رو میدن، همون روز خوابگاه هم اوکی میشه (اگه خوابگاهی باشی) و در نهایت از روز ۲۲ شهریور هم کلاس ها شروع میشه. اگه دنبال معدل خوب هستی درس پایگاه داده پیشرفته رو با دکتر رهگذر بردار (من ۲۰ شدم ) درس سوشال از آی آر راحتره ولی تو آی آر خیلی چیزا یاد میگیری، طراحی الگوریتم رو هم حتما به عنوان یه یکی از دروس ریاضی همین ترم پاس کن.
موفق و پیروز باشی
ممنون که وقت گذاشتی
موضوع سر کاملا بی برنامگی حتی دانشگاه, دانشگاه های تاپ این مملکت هه...
تو سایت سنجش زده اگه سایت دانشگاه تون زد اونه اگه گیر نیاوردین نزد اینه
مدارک اون میگه اینه, این میگه تو فلان قسمت هه که اصلا وجود نداره
بعد لینک ثبت نام ارشد با لینک خبر تسلیت مرگ مادر فلانی یه جا هستن!
دانشگاه لیسانس م هم که... یه کارت میخوان تحویل بگیرن کلا تعطیل شده دانشگاه تا ۸ شهریور! آقا بمونین سر کار تون خوب.
انی وی. پس شد پایگاه با دکتر رهگذر, سوشال, الگوریتم.
کلا چون اطلاعات خیلی ناقص و محدودی از ارشد و شرایط و دروس دارم هر نکته ای به ذهنت میرسه بگی کمک بزرگی کردی.
اینکه چطور شروع کنم؟ چه نکاتی رو مد نظر داشته باشم؟ استاد راهنما؟ کلا چیزایی که یه سال بالایی دیده و میتونه کمک کنه. ممنون