(۲۶ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: و اینکه شما میگید تو کنکور ادم نباید دنبال سوال تکراری باشه رو من قبول ندارم ! آیا تو اون شرایط ! تو دو دقیقه وقت و استرس آدم میتونه یه مطلبی که تو عمرش ندیده و اصن نمیدونه چیه رو حل کنه ؟
این حرف شما فقط با خوندن عمیق کتابای سورس امکان پذیره ! اینکه برنامه همه چیو با دست خودت کد بزنی . لمس کنی داره چه اتفاقی میفته .... فقط در این صورت .
به اینا هم اشاره کنین .
نه فقط به ۴ تا کتاب مقسمی و پارسه ! چون اونا فقط دانش تکراری ادم و اضافه میکنن . کمکی به فهم درسا نمیکنن .
اکثر بچه هایی که رتبه خوب میشن تو کتابایی که خوندن و راهنماییایی که کردن فقط به کتابای تست مثل پارسه و مدرسان و مقسمی و اینا اشاره میکنن
و اینکه یه کتابو خوندیم و ....
نیازی به خوندن منبع نداشتیم
.
.
.
بله منم همین مصاحبه ها رو خوندم و دیدم همه این کارو کردن ! من سر این قضیه نابود شدم ! سر این راهنمایی غلط ! هی هم هر سال رتبه های برتر اینو تکرار میکنن !
همون طوری که گفتین کنکور سوالای تکراری نیس ! باید ادم فهمیده باشه . در حالی که کتابای پارسه و امثالش فقط و فقط بخش هایی از کتابای سورس رو ترجمه میکنن و تو درسنامه اشون میارن که چند باره تو کنکور تکرار شده.
تستاشم که چون نکته هاش تو درسنامه آورده شده میشن آب خورن !
بریم به سمت تک رقمی !
من یک نمونه از ادماییم که هی دارین مثال میزنین ! ادمی که فکر میکرد عمقی بلده ولی نبود !
من ۴ماه با کتابای پارسه و پوران و مدرسان درس خوندم. ! فکر میکردم که چقد رهم بلدم !
سوالای ۹۱ - ۹۲ رو دست نخورده گذاشته بودم واسه سه ماه آخر که خودمو محک بزنم !
چی شد؟
دیدم یه دونه از سوالای ۹۱- ۹۲ هم نمیتونم حل کنم !
چرا؟
چون نمونه اش یا اصن حتی شبیهش و بحثش تو کتابای مقسمی و پارسه و اینا نیومده بود. !
بعضن اصن نمیدونستم داره راجع به چی حرف میزنه !!!!!!!
دو ماه مونده به کنکور رفتم و تمام کتابای سورس و زبان اصلیو از لای کلی گرد و خاک در آوردم. متنشونو تمریناشونو نگاه کردم.... و فقط حسرت خوردم ! حسرت وقتی که با پارسه تلف شد !
چون همه تستا رو بار ها و بارها دیده بودم به عینه میدیدم که تمام سوالای طراحی الگوریتم عین تمرینای CLRS هست بدون اینکه یه کلمه اشو تغییر بدن.
یا سیستم عامل سوالای سنگین مربوط به کش و پیج بندی تمرینای آخر فصل ویرایش ۸ و ۹ سیستم عامل سیلبرشاتش هست !(که بعدن با خوندن سورس فهمیدم اصلن هم سخت نبوده ! )
و خیلی خیلی چیزای دیگه !
و دیگه وقتی نبود ! دیگه دو ماه مونده به کنکور وقتی نبود برای سورس خوندن !
دوستای عزیز رتبه برتر ! ما نمیدونیم شما چی کار کردین . احتمال بسیار زیاد شما زمان پاس کردن درسا عمیقن کتابای سورسو خوندین . تمریناشونو حل کردین ومسلط بودین . پروژه هاتونو خودتون انجام دادین . اونقد کد زدین که تا یه الگوریتم میبینین تو سرتون مجسم میشه که این الان داره چی کار میکنه (توانایی که ۴ تا کتاب تست عمرن به آدم نمیده !)
برای شما این رویه درس خوندن و این کتابا مناسب بوده .
یه لطفی در حق من و امثال من بکنین .
این توصیه ها رو به بقیه نکنین چون مثل من نابود میشن .
من اگه برگردم عقب یه قرون پول بابت پکیچ پارسه نمیدم ! میرم میشینم تمام کتابای منبع رو زبان اصلی به همراه تمام تمریناش حل میکنم بعد میام سراغ تست !
به هر دلیلی این شیوه درس و کتاب خوندن برای این دوستان جواب داده . راست و دروغش با خدا . ولی برای اکثر ادما جواب نمیده !
به هر حال من متوجه اشتباهم شدم ! دو ماه قبل کنکور . و تمام تلاشمو کردم که اشتباه سال گذشته امو تو دو ماه جبران کنم.
خدا رو شکر رتبه ام با اون وضعی که من توش بودم بد نشد . میتونس بهتر شه اگه زودتر رویه امو عوض میکردم.
به این دوست عزیز هم برای رتبه اش تبریک میگم . هیچ حرفی نمیتونه از میزان تلاشی که کردی و درسی که خوندی و استعدادی که داری کم کنه.
ولی اینجور مصاحبه ها یه مقداری آدمای شبیه به من و ناراحت میکنه . و افسوس به جا میذاره که چرا به حرفتون گوش کردم . وقتی که من "شما " نبودم ! من "من" بودم که خیلی درسا رو شب امتحانی پاس کرده بودم. برای کنکور باید جور دیگه ای درس میخوندم .
کاملا درک میکنم شما چی میگین دوست عزیز
و متاسفم که رتبه تون در اون حدی نیست که تلاش کردین
این نکته ها که شما گفتین رو هم اکثرا قبول دارم
طبیعیه که آدما با هم فرق دارن
پس نحوه مطالعه اونا
یادگیری اونا
سلیقه اونا
استرس اونا
اعتماد به نفس اونا
و ...
و ...
و کل چیزای دیگه متفاوته
من هم توی مصاحبه ام عرض کردم که هر کسی روش مطالعه خودشو داره!
من اینجوری میخوندم ، ولی توصیه ای برای کسی ندارم !!
خود من فقط منابع کنکور رو تحقیق کردم
دیگه خودم میدونستم چجوری باید بخونم / از کسی راهنمایی نخاستم، خودم می دونستم که چه منبعی بدردم خورده و کدومارو باید عوض کنم .
من گفتم که این کتابا به نظر من خوبن و برا من جواب دادن ولی من که نمیتونم تضمین کنم که بقیه هم به نتیجه برسن با خوندن اونا. اصولا هم اینجوریه و نباید انتطار داشت که همه با خوندن اونا رتبه خوب بیارن !!! در این صورت رتبه آوردن بی معنی میشه !!!
من ترسی از کسی ندارم و دلیلی نمیبینم بیام اینجا دروغ تحویل ملت بدم.
بازم میگم که یکی از دلایلی که باعث شد من موفق بشم این بود که از سوالا نمی ترسیدم من ، ذاتا هم اینجوریم که وقتی درسی رو خوب خوندم این اعتماد به نفس رو دارم که بتونم سوالاش رو حل کنم ، حتی اگه شده با حذف گزینه این کارو میکنم.
ولی همه که اینجوری نیستن !!!
پس آدم باید به توانایی های خودش متکی باشه و نباید از کسی تقلید کنه
موفق باشید دوست عزیز
حتی توی مصاحبه هم اشاره کردم که انتخاب منابع هم میتونه سلیقه ای باشه
و کلی چیزای دیگه که برای هرکسی میتونه منحصربفرد باشه
پس تقلید رو اصلا دوست ندارم