سلام دوستان
اول ساعت ۶/۳۵ رسیدم دانشگاه یکی اسم مینوشت و من نفر۱۷ام بودم اما این اسم نویسیه فهمیدم الکی بوده چون گفتن تا ساعت ۸ راه نمیدیدم ما هم رفتیم یه صبحانه ای خوردیم وقتی برگشتیم و خواستیم بریم داخل یه برگه بهم دادن که بالاش شماره بود وقتی وارد سالن اصلی شدم که داشتن شماره ها رو میخوندن ۶۰ نفری جلوم بودن!!!
ورودی سالن هم ۲تا برگه دیگه میدن که به هم منگنه شده و باید هرسه برگه رو پر کنید
این ۳ برگه حاوی سوالاتی از قبیل:
نام ۳دوست که حداقل ۵سال باهاش درارتباط بودی و همچنین آدرس و شماره تلفن....
اطلاعات اقوام و آشنایان که خارج از کشور اقامت دارند یا مهاجرت کردند
اطلاعات کسانی که سابقه کیفری دارند
اطلاعات خودت و اعضای خانواده که چه شغلی دارند و آدرس محل کارشون و شماره شناسنامه و....
دیگه یادم نیست چه سوالی بود
و اما سوالات مصاحبه من
از کجا اومدی؟شیراز هواش چطوره؟اردیبهشت شیراز خیلی خوبه و...
اولش که نشستم همین که مدارکمو دید گفت با آقای فلانی چه نسبتی داری؟؟ دوست داشتم بگم اگه داشته باشم چه تاثیری داره نداشته باشم چی؟؟
بعد از خانواده و شغلشونو اینها پرسید انگار که من اون فرم ها رو الکی پر کردم حالا یعنی میخواستن مچمو بگیرن یه وقت قاطی جواب بدم و لو برم؟؟؟
بعد تقریبا همه چیزای تو فرمو پرسید و دوباره تند وتند نوشت فکر کنم خیلی بیکار بود دوست داشتم فرمو بذارم جلوش بگم حالا از روش کپی کن
بعد بهم میگه سابقه اعتیاد نداری؟؟؟
حالا درسته داغون بودم کبود شده بود صورتم و خانواده هم بهم میگفتن
اما دیگه این حرفه خیلی حرف بود
بعد گفت سابقه ایثارگری کسی داره در خانوادتون؟
شک بین ۲و ۴ رکعت؟؟ منم گفتم تاحالا چنین شکی نکردم
گفت شک بین ۴و۵؟؟ ۲و۳؟؟۳و۴؟؟
درمورد جهان بینی توحیدی پرسید و اینکه توحید چی هست؟؟یعنی چی؟؟؟
درمورد ولایت فقیه
درمورد تبری و تولی
یوم شک
قضا و قدر الهی_آیا هرچی خدا بخواد همون میشه؟؟
رهبر چیه امام زمانه؟؟ باید میگفتی جانشین!!!
کلا سوالاش یه طوری بود که هرچی براش توضیح میدادی قبول نمیکرد دنباله یه کلمه بود اون کلمه مد نظرش رو که میگفتی دیگه حل بود
مثلا کلی براش حرف زدم بعد میگه خدا چی هست؟؟ حالا آدم نمیدونه باید چی جواب بده بعد خب یکتاست میگه همین یکتا بودنه مهمه آخه من با خودم فکر میکنم چرا منو خنگ فرض کرده بود با این سوالاش
عضو فیس بوکی؟ این که یکی میاد میگه من دلیت کردم یا اینکه میگه دی اکتیو کردم چه فرقی داره؟؟
خودت چادری هستی یا مانتویی؟؟ با اینکه اینجا چادر الزامی هست اینجا مشکلی نداری؟؟ چادر رو از خونه میپوشی میای یا از دم در دانشگاه؟؟ درمورد چادری بودن خواهرو مادر هم پرسیده میشه
چند بار انتخابات شرکت کردی؟؟ یعنی سوالایی میپرسنا من هم گفتم نشمردم
یوم و شک چیه؟؟
آخرین باری که رفتی راهپیمایی کی بود؟
قران هم میخونی؟؟ چقدر؟؟ هر روز؟؟
نماز جماعت هم میری؟؟
تشهد و سلام رو بگو....انقدر سوال کرد که قاطی کرده بودم و اولش فکر کردم که تشهد اولش چی بود؟بعد هم که داشتم میگفتم به این فکر میکردم که دارم درست میگم؟ تا اینکه به آخرش رسیدم
کلا مهلت نمیداد درست جواب بدم باید میگفتی ها یا نه دلیلتو نمیتونستی درست توضیح بدی
از سیاست هم کلی میپرسن اما من از قبلش دنبالش نرفتم چون صلاح دونستم کلا بگم نمیدونم
کادر قسمت سیاسیش هم هرچی پرسید شد نمیدونم به همین خاطر خیلی ادامه نداد
سابقه کارهای فرهنگی و عضو بسیج و اعتکاف رفتن و اینها هه پرسید که هیچ
کارهای علمی و پژوهشی و مقاله و رتبه برتری و.... هم کادر جدایی داشت که پرسیده شد
دیگه چیزی یادم نیست
اگه سوالات دیگه ای یادم اومد اضافه میکنم
امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره
موفق و سلامت باشید