سلام دوستان. من امروز مصاحبه داشتم. صبح زود زود پاشدم که برم مصاحبه ولی تنبلی کردم و یکم دیگه خوابیدم
وقتی رسیدم دانشگاه ساعت ۹ و نیم بود. رفتم شماره بگیرم دیدم ۷۳۰ نفر جلومن. اول فکر کردم به ریال نوشتن، اما وقتی رفتم داخل سالن دیدم نه بابا به تومنه
. کلی دانشجو اونجا بود. آخرش آمار به ۸۰۰ و خورده ای رسید. تا حدود ۵۰۰ تاشونو صبح راه انداختن. بقیه اش رفت بعد از ناهار. رفتیم سلف ناهار خوردیمو و برگشتیم و دیگه رفتیم که مدارکمونو بررسی کنن. بنظر زیاد گیر نمیدادن سر مدارک و اینا. بعدم نوبتت که میشد صدا میزدن واسه مصاحبه. مکان مصاحبه یه جای خوبی شبیه تالار عروسی بود که ۱۰-۱۲ نفر نشسته بودن رو میزو منتظر شما بودن بری بشینی روبروشون. بعد مصاحبه بعضیا میگفتن آسونه بعضیا نه، بستگی به فردی داره که از شما مصاحبه میگیره. وقتی من رفتم شروع کرد به پرسیدن، از نام خانوادگی گرفته تا اینکه کسی از فامیلاتون رفته خارج و... و همزمانم سوال و جوابا رو مینوشت. سوالای من اینا بود:
شان نزول سوره کوثر؟ شان نزول آیه تطهیر؟
اصول و فروع دین چیان و تفاوتشون؟
تقوا یعنی چی؟
مرجعت کیه؟ چرا انتخابش کردی؟ از کجا میدونی اعلمه؟ بقا بر میت چه حکمی داره؟
نتایج اعتقاد به خدا چیه؟
مبطلات روزه؟
معاد چیه؟ برزخ چیه؟ اگه به معاد اعتقاد داشته باشیم چه تاثیراتی داره؟
توحید ذاتی یعنی چی؟ توحید فطری؟
تولی و تبری چیه؟ کدومش مهمتره؟
خمس به چه چیزایی تعلق میگیره؟
نظر مرجعت راجع به تراشیدن ریش؟
ارکان و واجبات نماز چیان؟ فرق رکن و غیر رکن؟
حمد و سوره رو فقط بخون!!
چند تا حزبای فعال تو ایران رو بگید. تفاوت اصلاح طلب و اصول گرا؟
ولی فقیه چیه؟ چرا باید باشه؟ اختیاراتش؟ چطوری باید ازش پیروی کنی؟ حق مردم بر ولی فقیه؟
نقش سپاه پاسداران؟ رویکردش؟ فرمانده سپاه کیه؟
تظاهرات میری؟ (فقط در حد آره یا نه پرسید) برنامه های مذهبی، فرهنگی، اجتماعی شرکت میکنی؟
و چند تا سوال دیگه که یادم نمیاد. آخرشم گفت اطلاعاتت یکم پایینه
بیشتر ساختموناش از بیرون قدیمی بنظر میومد ولی داخلشون ترو تمیز بود. درختا و فضای سبزشم خوب بود. مسیرش هم از ایستگاه مترو فدک که بیرون بیاید اونجا ون هست برای دانشگاه رجایی. اونجا که پیاده شدین یکم باید پیاده برین تا برسین مالک اشتر. به موبایلو این چیزا هم گیر ندادن، فقط یه کارت شناسایی بهشون نشون دادیم تا اسمونو توی لیستشون علامت بزنن و یه فرم بدن که پر کنیم.
خواهشا دوستان در این تاپیک سوال نپرسن تا کسایی که سوالا رو احتیاج دارن زیاد گیج نشن. فقط مصاحبه هاتون رو بذارید. برای سوال پرسیدن به این تاپیک رجوع کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.