خدا رو شکر مثل اینکه چه پیگیری ما چه تفکرات مدیرهای سازمان سنجش به نتیجه مطلوبی رسید ... بچه ها هم که دستشون درد نکنه امدن و پیگیر بودن .. از روز اول تا اخر و اونایی که وسطا امدن و خیلیاشونم اسماشونو نمیدونم..
صدف و جواد گرشاسبی و رضا و ... (صدف بیا اسم خانم ها و اقایونی که امدن و من اسمشونو یادم نبود بگوو) صدف کلی کارنامه بچه ها که مجبور شدی پرینت بگیری رو دستت باد کرد..!!
)
بچه ها یه قرار بذارید بریم جشن بگیریم بلکه اون روز همه بچه ها ترغیب بشن بیان..
)
حالا این اتفاق هر چقدر برای ما الافی داشت اشنا شدن با دوستانم نکته مثبتش بود کلی دورهمی خندیدن .. مخصوصن دیروز که دیگه کلن الاف شدیم و کلن دورهمی بود و دوره خاطرات همدیگه تا وقت بگذره بلکه دکتر ربیعی بیاد و امضا بگیریم ازش.
حالا بین بچه ها من از همه رتبم داغون تر بود و اونا فک میکردن من قرار برم شریف که هی اونجام..!!
) ولی دعا کنید بلکه منم شبانه تهران بیارم (مخصوصن شبانه تجارت امیرکبیر
) ) و باز مجبور نشم برم شهرستان و کلی مکافات.. درسته احتمالش کمه ولی بازم امیدواریم مثل شب اخر انتخاب رشته (چهارشنبه)که به دوستان نگران و ناراحت گفتم امیدوار باشین و مطمئن که اشالله درست میشه..
حالا اون روزم که یه حرفایی زدم دیگه ببخشید عصبانیت و فشار این قضیه باعث شد.. ولی یادمه اون روز از بس روز داغونی بود من که از سنجش برگشتم و خوابیدم کلن تو خواب داشتم هی این مسئله رو به ارواح مدیران سنجش توضیح میدادم ..!!
)) اشالله عاطفه خانم هم از من چیزی به دل نگرفته باشه ..
دم دکتر ربیعی هم گرم از روز اول واقعن نقطه قوت ما بود و همین که پای ما بود کلی انرژی میداد به ما .. کاش از این اساتید تو هر دانشگاهی یکی ۲تا بود ...
موفق باشید و اشالله همه شریف
)
علی سیمایی.
تبلیغات
) این اپ منه اگه تهرانی هستین و اهل سینما و تئاتر شاید به دردتون بخوره..
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.