من نظرات تمام دوستان رو خوندم ببخشین نقل قول نمی گیرم چون طولانی میشه . اما در کل :
ردر مورد شبکه نظی ندارم چون اصلا تخصص من نیست و هیچی
اما در مورد پر درآمد ترین شغل :
شما دانش اون کا( تحصیلات دانشگاهی ، کلاس آزاد رفتن ، با کتاب خوندن و ... ) + ایده های تازه + تجربه + سرمایه یا سرمایه گذار به مقدار لازم + امید + اعتماد به نفس داشته باش شغل شریف نانوایی هم میشه پردرآمد ترین شغل !
در مورد برنامه نویسی و گرافیک :
یه سرچ کنین چند تا سایت و نمونه کار رو بررسی کنین ببینین اصلا استعداد کار گرافیکی دارین یا نه . برای انجام بعضی کارا فقط علاقه کافی نیست استعداد هم میخواد . گرافیک و برنامه نویسی از اون کاراس . کار گرافیکی کردن علاوه بر دانش و تجربه کار با نرم افزار های مربوطه هنر و سلیقه ذاتی هم می خواد . کسی در گرافیک موفقه که ایده تازه داشته باشه .
در مورد برنامه نویسی موضوع یه کم متفاوته چون اگه شخص خیلی خلاق هم نیاشه می تونه از نمونه کدهای موجود ایده بگیره. البته خب خلاقیت شما شرطه موفقیت بیشتره.
اگه فقط دوست دارین نرم افزارهای تحت وب طراحی کنین مثل سایت و پرتال و ... به نظر من PHP گزینه ی مناسبیه اما اگه دوست دارین هم تحت وب و هم تحت ویندوز کار کنین خب باید از تکنولوژی استفاده کنین که این امکانات رو داشته باشه مثل .NET
بعدا نوشت :
بچه ها من کسی رو می شناسم که به اندازه ای که شما فکرش رو هم نمی کنین بیماری و مشکلات داره اما نمونه ی یک انسان با اراده س . من مطمئنم چند ساله دیگه ایشون یکی از بهترین های دنیای طراحی و برنامه نویسی میشن کما اینکه الانم بهترین و سایت های فوق العاده ای که در ایران فعالیت دارن هنر ایشونه . اول به خودم می گم : دست از اتلاف وقت برداریم یه کارو با توکل به خدا شروع کنیم و تا تهش بریم . حتما مزد زحماتمون رو می گیریم
بلــــــه تب سخنرانی ما هم رفته رو ۱۰۰ درجه
صاحب نظرا ببخشن ما رو