(۳۰ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (30 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ)helena نوشته شده توسط: هر بار بدتر از دفعه پیش .........
اصلا فاز منفی نگیرید که کار دستتون میده! من دوستم پارسال مدرسان چندبار ۱ شد و ۱۷ و... ولی کنکور خراب کرد (به هر دلیلی) و داره امسال میخونه! یکی دیگه از دوستام مدرسان همیشه یه رقمی میشد کنکور شد ۵۰ و دوباره یکی دیگه از دوستام پارسه حدود ۱۰۰ میشد و کنکور شد ۷۴/
کلان این رتبه ها نشون میده که تا الان خوب کار کردید یا نه؟ مثلا شما ببینید که درسایی رو که خوب خوندید رو تونستید سر آزمون سولاتش رو جواب بدید؟ اگه بله هست جوابتون که شما پیشرفت کردید، ولی اگه مثلا معماری یا هر درسی رو یه دور روزنامه وار خوندید و سر آزمون تستاش رو غلط زدید در واقع این هیچ چیزی رو نشون نمیده! پس الکی فاز دپ نگیرید و پر انرژی بخونید که بعد پشیمون نشید.
و در ضمن یه چیزی که توی این آزمونا هست اینه که سوالای درپیت زیاد داره! مثلا طراحی الگوریتم عمرا کنکور توی این سبک سوال بدن و به همین دلیل میانگین توی کنکور خیلی میاد پایین و همین مسئله خیلی خوب هستش!
(۳۰ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: منم ۵ شدم
سوالی تخصصی نرم رو چجوری دیدید؟ مخصوصا دیتا بیس؟
من اینجوری زدم کلا نرم رو
pl و کامپایلر ۳ تا درست ، ۱ غلط
الگوریتم ۱ غلط (اشتباه خوندم سوال رو)
پایگاه یک نزده (حوصبه حل کردن ۱۰۳ رو نداشتم. )
کلا به نظرم پایگاهش خوب بود البته مثل همیشه . من همیشه تا حالا ۱۰۰ زده بودم. کلا این درس برای من خوب رو به آسون محسوب میشه.
الگوریتم این دفعه بیشتر شبیه شوخی بود. در حد سوالات روتین بود. به نظرم جا داشت خیلی سخت تر باشه.
کامپایلر و pl هم نسبت به دفعه های قبل نرمال تر بود. دفعه های قبل معلوم نبود اساسا از کجاست. باز این دفعه معلوم بود.