(۰۲ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: من پارسال پارسه بودم و یه اتفاقی برام پیش اومد نتونستم آزمون خوب بدم،رتبه ام هم علیرغم مشکلی که داشتم خوب بود،شانس قبولی تو دانشگاهای شهرستان روزانه و شبانه رو داشتم اما نرفتم موندم امسال برم برای دانشگاهی تهران بخونم.امسال دوباره از بین موسسه ها رفتم پارسه،الانم پارسه آزمون هاشو شرکت میکنم
شما که میگی آسونه،آیا واقعا سوالای ارشد ما سخته؟
برادر من پارسه نه مال پدر منه و یا من سهامدارش هستم،اما تو مهندسی کامپیوتر بهتر از پارسه موسسه نیست.این رو وقتی متوجه میشی که از سر جلسه کنکور اومدی بیرون و میگی کنکور چقد آسون بود،پارسه سخت تر بود،این تجربه ی منه،کنکور چیزی بیش تر از پارسه نیست،شاید یکسری سوالای جدید داشته باشه اما خیلی سخت تر از پارسه نیست که شما پولتون حیف بشه و چیزی عایدتون نشه.
موفق باشید
نه به اون شوری نه به این بی نمکی و بالعکس
اگه سوالای پارسه راحت بود که درصدها باید بالای ۸۰ باشه
اگه سوالای پارسه سخته پس درصدها باید زیر ۴۰ باشه
من سوالای مدرسان رو که از دوستام میگیرم میبنیم هیچ فرقی ندارن تو بعضی آزمونها هم پارسه هم مدرسان بعضی درسها رو سخت میگیرن و بعضی هاش مثل آب خوردن. البته جفتشون در مقابل کنکور راحت تر هستند. اگه قرار بود اینا آزمون در حد کنکور بدن که همه دست به خودکشی میزدن. کنکورم سوالاش اونقدرها هم سخت نیست چون زیادی سوالات مبهم میدن اینجوریه وگرنه هر سال ۵ تاش حذف نمیشد
یکی از رفقای خرخون من که مدرسانو نوشته و پارسه رو هم از من میگیره میگه هیچ فرقی ندارن. هر درصدی اونجا میاره با آزمون پارسه هم تقریبا همونو میاره. ولی میگه مشترکهای پارسه بعضی هاش زیادی ساده است ولی مدرسان یه نموره بهتره . ریاضی پارسه سوالاش عددی و کاربردیه ولی مدرسان معمولا مفهومی میده و اثباتی که اگه فرمول این جور مسائل را بلد باشی این مسئله واست میشه حفظی و به ۵ ثانیه جواب دادی تخصصی پارسه رو هم بهتر از مدرسان میدونه. زبان هم که هیچوقت نمیزنه
ولی پارسه و مدرسان معمولا بهتر از بقیه هستند. زیاد حرص نخور . آزمون پارسه یا هر موسسه دیگه واسه دست گرمی مث بازی دوستانه میمونه ولی کنکور مثل جام جهانی. هر چی بازی دوستانه را بهتر انجام بدی چه با آنگولا چه با برزیل باشه ، بازی با آرژانتین را هم میتونی خوب انجام بدی
(۰۲ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ)سارا رجب زاده نوشته شده توسط: میگم بچه ها جامعه آماریتون چقدره؟
۱۰۱۷
(۰۲ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۲ ب.ظ)yahoo_manesht نوشته شده توسط: کسی از شما با جوابا مشکلی نداشت؟
سئوال ۶۰ رو من که هر طور حل می کنم می بینم فرکانس می شه ۱/۴
سئوال ۶۳ هم دو رقابت وجود داره. پاسخنامه فقط ۱ شکل کشیده و بعد گفته ۳ رقابت.
سوال ۶۰ میشه غلطه میشه همون یک چهارم که گفتی
سوال ۶۳ منم دوتا پیدا کردم ولی بعد دیدم توی سطر اول واسه رفتن از ستون چهارم به اول رقابت هست نتیجه یا ۱۱ میشه یا ۱۰
دو تای دیگه هم سطر دو و چهار واسه رفتن از ستون ۲ به ۳ اتفاق میافته.