(۳۰ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: وی سوالات نرم افزار یه سوال بود که اندیس آرایه متغیری بود که از نوع float تعریف شده، پاسخنامه گفته این رو تحلیلگر نحوی متوجه میشه، به نظرم اشتباهه و تشخصی این به عهده تحلیلگر معنایی هست، نظر شما چیه؟ لطفا استدلالتون هم بفرمائید/
منم سر این سوال گیج شدم و اشتباه زدم،والبته همچنان گیج هستم! البته دلیل اشتباه زدنم درست نخوندن گزینه ها بود ولی بازم پاسخ پاسخنامه رو درک نمیکنم!
به نظر من: چیزی که مشخصه اینه که خط ۴ خطاش تو زمان کامپایل مشخص میشه، این که درست، ولی فک نمیکنم تحلیلگر نحوی تشخیصش بده: دلیلم دارم واسش، تستای زیادی دیدم که تاکید کرده، تشخیص نوع و بازه اندیس آرایه به عهده تحلیلگر معنویه! حالا یا تو زمان کامپایل یا تو زمان اجرا!
برا اطمینان میتونید مراجعه بکنید به تست مهندسی کامپیوتر ۸۲(سوال ۱۵ کتاب پوران صفحه ۳۴۰-که پاسخش تو صفحه ۳۴۶ اومده) یا تست تکمیلی شماره ۴ پوران (که پاسخش توصفحه ۳۵۲ اومده)
(۳۰ آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۵ ب.ظ)aidaa نوشته شده توسط: بله پارسر کارش تحلیل نحوی هست منم چیزی غیر از این نگفتم، گفتم توی گرامر (A(float نداریم، (آرایه ای که آرگومانش اعشاری باشه) تایپ واسه چی شناخته نمی شه موقع پارس؟ قاعده ی گرامرش که واضحه
من با نظر شما دوست گرامی موافق نیستم، فکر نمیکنم بتونیم با قواعد گرامر اختلاف نوع رو تشخیص بدیم، قواعد گرامر چطور میتونن نوع یه متغیر رو تشخیص بدن! اگه اینطور باشه تمام اختلاف نوع هارو میشه منتقل کرد به فاز نحوی، ولی توی فاز نحوی فقط میشه تناظر قواعد اولیه عبارات رو با قواعد زبان بررسی کرد
(۳۰ آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: چون خودم سر همین قضیه که تحلیل گر نحوی این کارو میکنه ۳ تا گزینه رو حذف کردم !
البته به نظرم بازم اگه دقت میکردیم میشد درست زد این تستو، چون مشخصه که خط ۴ رو زمان کامپایل میشه تشخیص داد پس نباید گزینه ۴ رو انتخاب میکردیم. کلا من دارم به این نتیجه میرسم که سوالای کامپایلر و pl همیشه همینجور دوپهلو و گاها اشتباه هستن(حتی تو کنکور سراسری هم همینطورن)، پس انگار باید یاد بگیریم تلاشمونو بزاریم واسه انتخاب بهترین گزینه(مورد نظر طراح) نه لزوما درست ترین گزینه! چون واقعا گاهی اوقات درست ترین گزینه وجود نداره!