۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از لچSR (فصل ۵پوران)
سلام
دوستان من تویه جدول ضمیمه شده که مقادیر حالت بعدی رو از روی لچ و مقادیر فعلی بدست میاره مشکل دارم!
میشه لطفا اون دوتا مقداری که تویه شکل مشخص کردم باتوجه به مقادیر فعلیش روی شکل توضیح بدید که چجوری بدست اومدن!؟
دوستان من تویه جدول ضمیمه شده که مقادیر حالت بعدی رو از روی لچ و مقادیر فعلی بدست میاره مشکل دارم!
میشه لطفا اون دوتا مقداری که تویه شکل مشخص کردم باتوجه به مقادیر فعلیش روی شکل توضیح بدید که چجوری بدست اومدن!؟
۰
ارسال: #۲

RE: سوال از لچSR (فصل ۵پوران)
ارسال: #۳

(۱۰ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(09 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ق.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: سلام
عکس بالا نمیاد!
یه جای دیگه مجدد آپ کردم:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
ارسال: #۴

سلام
راستش خیلی سخت نیست من پیش خودم اینطوری میگم.
لچ SR با گیت NAND ساخته شده و ورودی ها Active-low هستند. با صفر کردن ورودی [tex]\overline{S}[/tex] فارغ از اینکه مقدار ورودی دیگه گیت ۱ چی باشه مقدار خروجی ۱ میشه.
و اما بعد از اینکه Q تغییر وضعیت داد در گیت ۲ مقدار [tex]\overline{Q}[/tex] با توجه به اینکه جفت ورودی ها ۱ هست برابر صفر میشه.
اگر تاخیر گیت ها را t در نظر بگیریم مقدار Q بعد از t به مقدار نهایی میرسه و مقدار [tex]\overline{Q}[/tex] بعد از ۲t به مقدار نهایی اش میرسه.
لچ SR با گیت NAND ساخته شده و ورودی ها Active-low هستند. با صفر کردن ورودی [tex]\overline{S}[/tex] فارغ از اینکه مقدار ورودی دیگه گیت ۱ چی باشه مقدار خروجی ۱ میشه.
و اما بعد از اینکه Q تغییر وضعیت داد در گیت ۲ مقدار [tex]\overline{Q}[/tex] با توجه به اینکه جفت ورودی ها ۱ هست برابر صفر میشه.
اگر تاخیر گیت ها را t در نظر بگیریم مقدار Q بعد از t به مقدار نهایی میرسه و مقدار [tex]\overline{Q}[/tex] بعد از ۲t به مقدار نهایی اش میرسه.
ارسال: #۵

(۱۰ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ق.ظ)M4$0UD نوشته شده توسط: سلامیعنی بعد از اینکه مقدار Q رو بدست آوردیم مقدار 'Q رو باید بدست آورد؟
ارسال: #۶

نقل قول: یعنی بعد از اینکه مقدار Q رو بدست آوردیم مقدار 'Q رو باید بدست آورد؟
بله در این حالت اول Q مقدار نهاییش که ۱ باشه را پیدا می کنه و بعد از اون 'Q به مقدار نهایی خودش یعنی ۰ میرسه.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close