|
|
سوال از لچSR (فصل ۵پوران) - نسخهی قابل چاپ |
|
سوال از لچSR (فصل ۵پوران) - pooyaa - 09 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ق.ظ
سلام دوستان من تویه جدول ضمیمه شده که مقادیر حالت بعدی رو از روی لچ و مقادیر فعلی بدست میاره مشکل دارم! میشه لطفا اون دوتا مقداری که تویه شکل مشخص کردم باتوجه به مقادیر فعلیش روی شکل توضیح بدید که چجوری بدست اومدن!؟ |
RE: سوال از لچSR (فصل ۵پوران) - unicornux - 10 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ق.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: سلام عکس بالا نمیاد! |
RE: سوال از لچSR (فصل ۵پوران) - pooyaa - 10 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(09 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ق.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: سلام یه جای دیگه مجدد آپ کردم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: سوال از لچSR (فصل ۵پوران) - M4$0UD - 10 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ق.ظ
سلام راستش خیلی سخت نیست من پیش خودم اینطوری میگم. لچ SR با گیت NAND ساخته شده و ورودی ها Active-low هستند. با صفر کردن ورودی [tex]\overline{S}[/tex] فارغ از اینکه مقدار ورودی دیگه گیت ۱ چی باشه مقدار خروجی ۱ میشه. و اما بعد از اینکه Q تغییر وضعیت داد در گیت ۲ مقدار [tex]\overline{Q}[/tex] با توجه به اینکه جفت ورودی ها ۱ هست برابر صفر میشه. اگر تاخیر گیت ها را t در نظر بگیریم مقدار Q بعد از t به مقدار نهایی میرسه و مقدار [tex]\overline{Q}[/tex] بعد از ۲t به مقدار نهایی اش میرسه. |
RE: سوال از لچSR (فصل ۵پوران) - pooyaa - 11 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ق.ظ)M4$0UD نوشته شده توسط: سلامیعنی بعد از اینکه مقدار Q رو بدست آوردیم مقدار 'Q رو باید بدست آورد؟ |
RE: سوال از لچSR (فصل ۵پوران) - M4$0UD - 11 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ق.ظ
نقل قول: یعنی بعد از اینکه مقدار Q رو بدست آوردیم مقدار 'Q رو باید بدست آورد؟ بله در این حالت اول Q مقدار نهاییش که ۱ باشه را پیدا می کنه و بعد از اون 'Q به مقدار نهایی خودش یعنی ۰ میرسه. |