(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: حالا دانیال بگه یه چیزی. خدایی خیلی بهش گیر دادم. اصلا" یه جورایی یه پست میزنه من حتما" با دقت میخونم. نمیدونم چرا ولی خب خیلی نسبت بهش احساس مسئولیت میکنم و البته اونهم همینطوره . من با یکی حرفم بشه حتما"پیداش میشه!!!
اما دانیال جان تو آزادی عزیزم! هر وقت کسی با من مشکل پیدا کردم تو اگه طرفش رو نگیری من کلا" فکر میکنم خدای ناکرده اتفاقی واسه ات افتاده. ببینمت حتما" تلافی میکنم.
ای بابا. من که ازت طرفداری کردم.
تازه رشوه هم که قبلش دادم
شخصا از اینکه به خاطر یه برخورد مدیر .اعضا بخوان تاپیک بزنن مخالفم که قبلا هم بیان کردم.
اگه قرار بود تاپیک زده بشه انصافا من الان ۵/۶ تا تاپیک رو راحت میتونستم همین جا بزنم.
بعدش اینکه فرداد جان . ازت درخواست کردم بهم بیشتر گیر بدی. دیگه چیکار کنم میگی؟؟
انصافا اگه اینجا کمتر پست میزنم به خاطر این هست که تو کمتر اذیت بشی. (چون پست غیر ایراد دار نمیتونم بزنم
)
اتفاقا حدود ۱ هفته قبل به یکی از بچه های مانشتی تو چت گفتم دلم برای فرداد تنگ شده.
و جدی بود .
به هر حال من که دوست دارم.
ولی خوشحالم که با اخلاقم کاملا اشنا شدی
در مورد پست دوستان که تو مطلب تو هم اشاره شد.
اینکه بیکاری بد دردی هست رو من مصداق بارز توهین و قدرنشناسی میدونم. شایسته نیست که کسی که وقت میزاره و همهی پستها رو با دقت میخونه اینجوری برخورد بشه.
اگه قراره انتقادی مطرح بشه بهتره که با بیان بهتری بیان بشه.
در مورد پست های تو هم فرداد جان. من که قبلا هم گفتم. حس میکنم زیاد سخت میگیری. البته این رو جزو اخلاقیاتت میدونم . واسه همین شخصا از سخت گیری هات اذیت نمیشم.
تازه از قضیه قبلی تصمیم گرفتم بهت کمک هم کنم.
بعد اینکه اینکه مدیر بخواد همه پستها رو انتقال بده. کار بسیار وقت گیریه. بهتره دوستان بیشترتر رعایت کنند و سعی کنند مطابق با موضوع تاپیک پست بدن.
فرداد جان. از انتقادات دوستان هم ناراحت نشو. به بچهها حق بده که بعضی وقتها از سخت گیری هایی که میکنی ناراحت بشن. خیلی وقتها هم شاید حق با اونها باشه. خیلی وقتها هم حق با تو .
این رویه ای نیست که فقط اینجا باشه.
این امر که خیلیها از اصلاحات مدیرها ناراحت میشن . فقط برای این انجمن نیست. تو همهی انجمنها همینطوره. هر چقدر هم انجمن بزرگتر باشه و مدیران فاصله بیشتری با اعضا داشته باشن. میزان نا رضایت عمومی بیشتره. که خدا رو شکر تو مانشت این فاصله زیاد نیست.
(نمیدونم چرا این پاراگراف اخر پستم ۳۰یا۳۰ شد
شما بدون سیاست بخونیدش
)
پ ن: تو این پست از همه اشکال گرفتم و انتقاد کردم. فقط از خودم و موج و اوباما اشکالی نگرفتم .
پ ن ۲: فرداد جان. اینجوری نیست که هروقت با یه نفر بحث کنی من بخوام احساس مسئولیت کنم و بیام. ولی تو هر دعوایی همیشه پای یک دانیال در میان است
پ ن ۳: اخرای این پست رو خوندی ؟؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.