ضمن تشکر از همه دوستان عزیز چه مخالف و جه موافق!!!ممنونم از مشارکتتون در بحث!
عذرخواهی می کنم بابت تاخیر د رپاسخ!
پاسخ سوالات مشابه رو در یک نقل قول داده ام....
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: ای کاش حداقل قانونی گذاشته بشه که شاگرد اول ها بتونن تو دانشگاه کارشناسی خودشون بمونن و اونطوری سهمیه داشته باشن ... نه اینکه با شگرد اولی شون بیان برن تو یه دانشگاه درجه ۱ مثل امیر کبیر یا شریف یا تهران...
کلا سهمیه یعنی بی عدالتی...
[quote='پوونه' pid='205173' dateline='1377671223']
هرکی واقعا چهار سالو درس خونده رتبه خوبی میاره
دوست عزیز بین مطالعه دانشگاه و رتبه کنکور تفاوت ها زیاده!در ضمن یک مشکل اساسی که بین اکثر مخالفین محترم هست اینه که همه تصور می کنند که اون شاگرد اول که مثلا رتبش ۱۰۰۰ شده مثل اونهایی است ۶-۷ ماه برای کنکور خونده !در صورتی که خبر نداره که این فرد مثلا بیشتر وقتشو گذاشته واسه دروس دانشگاهش در همون ترم و این باعث شده که رتبش عالی نشه!در صورتی که داوطلبی که این سهمیه رو نداره مثلا بعد فارغ التحصیلی ۷-۶ ماه درس خونده و از کجا معلوم اگه این شاگرد اول هم ۶-۷ ماه درس می خوند رتبش تک رقمی نمی شد!؟! اونمهم با این کنکوری که رتبه های۱-۲۰۰ تش فقط بر حسب شرایطی این رتبه رو کسب کردند و معلوم نیست اگه یه بار دیگه آزمون بگیرن چه اتفاقی برای همین رتبه های عالی مخالف این سهمیه خواهد افتاد!
در ضمن به عنوان مثال من می تونستم سال قبل بی خیال معدل الفی بشم و بیشتر دروس کنکور رو بخونم و الان مثله بعضی از دوستان بیام بگم تک رقمی شدم ومخالف این سهمیه بشم!اما دوستان عزیز بدونید که این به عنوان مثال شاگرد اول ها در خیلی از موارد رتیه عالی در کنکور رو فردای کسب معدل بالا کردن!کمی به این شرایط هم فکر کنیم!
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: خب همونطور که به دانشگاه ها ضریب میدم بیان به رتبه ها(۱۰% برتر) هم یه ضریب بدن که حق اوونای دیگه هم ضایع نشه!
با این حرفت علی اکبر کاملا موافقم!!!
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: ولی انصافا این رو یه نگاه بنداز!!!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رتبه ۲۰۰۰!!!!!!! انصافه؟ آقا من کاری به ۱۰۰۰ ندارم! کاری به ۸۰۰ هم ندارم! به ۶۰۰ و ۵۰۰ اینا هم کاری ندارم! اما مثلا ۲۰۰ که دیگه میشه گفت از این شایسته تر بوده! نمیشه گفت؟؟؟
آره منم گفتم این قانون نقایصی داره علی اکبر جان!!!من هم قبول دارم نقاط ضعفشو رفقا!!!
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ب.ظ)abivardan نوشته شده توسط: (نفر اول) طرف هم درس میخونه هم کار میکنه هم ازدواج کرده هم تو خونه مریض داره همه بد بختی های دنیا سرش هست معدل ۱۶ میاره تو همه ی درسها هم واقعا تلاش کرده یاد گرفته. (نفر دوم) یکی هم همه چیز واسه درس خوندنش مهیاست از هزینه گرفته تا خورد و خوراک و مکان مطالعه معدل ۱۸ میاره میشه شاگرد اول
حرف شما درست و متین ولی دوست عزیز ما نمی تونیم زود قضاوت کنیم! از کجا معلوم یه شاگرد اول هرگز چنین مشکلاتی نداشته؟!شاگرد اولی رو می شناسم که به یکی از دردناکترین بیماری های مبتلا بود والانم هست و هیچ کس از این ماجرا خبر نداره!!!
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۷ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: یادمه پیارسال یکی بود تو مانشت با رتبه ی ۱۴۰۰ شبانه دانشگاه تهران با شاگرد اولی قبول شده بود، مال همین غیر انتفایی ها و اینا بود، آخه شاگرد اول اگر واقعا درس خون بود و سواد داشت که رتبش ۱۴۰۰ نمی شد!! ۱۴۰۰ یعنی معلومات ۰/
دوست عزیز حرف شما درست ،به شرطی که این شاگرد اول درس خونده باشه واسه کنکور و این شاهکار رو خلق کرده باشه!اما به اینم دقت کنیم که هستند شاگرداولهایی که در همون ترمی که مشغول به تحصیل اند بدون کمترین مطالعه ای برای کنکور امتحان می دن و رتبشون خوب نمی شه اما مثلا بار رتبه ۲۰۰۰ جایی قبول میشه!حالا حرف من اینه که اگه این فرد فارغ التحصیل بشه و بشینه ۶-۷ ماه واسه کنکور مثه بقیه بخونه ایا نمی تونه رتبه خوب بیاره به نظرتون!
یه عده از دوستان گفتند که فلان دانشجوی شاگرد اول رفت تهران و امیرکبیر با فلان رتبه اما بعد دو ترم اخراج شد یا انصراف داد!ولی دوست عزیز آیا در مقابل نداریم کسانی رو که با همین شرایط رفتند اون دانشگاهها و با موفقیت مدرکشونو گرفتند!؟!یکم یه طرفه به قاضی نریم!تاکید می کنم!!!!!!!
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: اگه یه نفر خیلی شاگرد اول و استعداد درخشانه، چرا تو یه امتحان مساوی در کنار چراغ نفتی هایی مثل من رتبه اش میشه ۱۰۰۰ یا ۲۰۰۰؟!!! پس معلومه بین یه مشت LED شده درخشان!!!
مهدی جان فرمایش شما کاملا درست اما همونطور که در پاسخ قبلی گفتم این در صورتی هستش که این فرد به اندازه شما واسه کنکور زمان گذاشته باشه!!!اگه این فردشاگرد اول نخونده این رتبه رو کسب کنه و همش درگیر دانشگاهش بوده چی؟! که من نمونش رو دیدم عزیز!!آیا این احتمال رو هم در نظر می گیری!؟آیا شما می تونی با اطمینان بگی که من هم اگه نخونده شرکت کنم این رتبه رو کسب می کنم!!!؟!اینه یه طرفه به قاضی رفتن مهدی جان!!!من خیلی به حرفات احترام قائلم چون می دونم آدم زحمت کشی هستی!ولی آیا یک ذره به این حرفای من احتمال تحقق نمی دی؟!
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ ب.ظ)user22 نوشته شده توسط: وقتی تو سهمیه استعدادهای درخشان اسم هر نوع دانشگاهی هست( پردیس- غیر انتفایی- پیام نور...) آیا این بی عدالتی نیست که دانشگاه آزاد رو از هر دانشگاهی کمتر میدونن و اسمی ازش نیست؟
من با شما موافقم این هم از نواقص این قانونه!!!!!
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: حداقل تو مدرک ارشدشون باید بنویسند ایشان با سهمیه شاگرد اولی فلان دانشگاه وارد شده. من الآن را نمیدونم ولی در مدرک تحصیلی کارشناسی من نوشته که مثلا" با سهمیه منطقه یک من قبول شده ام.باید سهمیه نوشته بشه.
فرداد جان من با این گفته شما کاملا موافقم!!!احسنت!!!این حرفه منطقی ای هست!
نمی دونم چرا متن پاسخی که می خوام در این تاپیک بنویسم به هبچ عنوان نمایش داده نمی شه!فقط اگه یه خط بنویسم نمایش میده!مدیران لطفا راهنمایی کنند!
نمی دونم چرا متن پاسخی که می خوام در این تاپیک بنویسم به هبچ عنوان نمایش داده نمی شه .فقط اگه یه خط بنویسم نمایش میده!مدیران لطفا راهنمایی کنند