زمان کنونی: ۰۹ آذر ۱۴۰۳, ۰۸:۱۷ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

مانشت ۴ از امروز

ارسال: #۴۶
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۳:۴۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ ب.ظ، توسط publin.)
مانشت ۴ از امروز
من که احساس میکنم مانشت ۳ خیلی بهتر از ۴ بود
به نظرم مانشت ۴ جالب نیست

در ضمن بک گراند سایت فونتها و اون عکس هدر مانشت۴ اصلا قشنگ نیست

این شماره تمس بالای صفحه چرا دوتا ستاره داره
**Phone : (+98) 021 4498 22
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۴۷
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۳:۵۶ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
(۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ)publin نوشته شده توسط:  من که احساس میکنم مانشت ۳ خیلی بهتر از ۴ بود

ان شا الله مانشت ۵ Big Grin مشکلات کمتری داشته باشه.
یادمه در مورد مانشت ۳ هم این حرف‌ها زده می‌شد. به هر حال مجبوریم که به پیش بریم. ان شا الله مشکل فونت و پیش زمینه حل می‌شه.

من برم هر جای دنیا قلب من دست تو گیره
۳
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: publin
ارسال: #۴۸
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۳:۵۸ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
در ضمن دکتر میشه تعداد شکلک های پاسخ جدید هم بیشتر کنید
۱
۰
ارسال: #۴۹
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۳:۵۸ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
سلام.ممنون ادمین جان.خوبه
فقط اگر ممکنه فونت رو عوض کند و رنگ های پیش زمینه را پر رنگ تر و جذاب تر کنید.
۰
۰
ارسال: #۵۰
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۴:۰۴ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
ضمنا تو مانشت قبلی جواب یه پ.خ رو که میدادیم یه علامت فلش رو به بالا میومد رو نامه که آدم میفهمید اینو جواب داده ... الان دیگه هیچ آیکونی وجود نداره ... بیام های خوانده شده و جواب داده شده تمایزی از هم ندارن ... اینم اگه به حالت قبل برگرده بهتره به نظرم

این شماره صفحات هم بهتره که هم بالای صفحه باشه هم پایین، چون یه تاپیک رو که باز می کنیم، تو مانشت جدید باید صبر کنیم صفحه لود بشه تا بیاییم پاییت و شماره صفحه مورد نظر رو کلیلک کنیم، ولی اگه بالای صفحه هم باشه، حتی وقتی صفحه هنوز کامل لود نشده هم زود میتونیم شماره صفحه مورد نظر رو کلیلک کنیم...

یه مورد دیگه هم در مورد دکمه هاست ... البته این دیگه کاملا به سلیقه برمیگرده ... من دکمه هایی که حجیم بودن رو بیشتر دوست داشتم .... این دکمه های جدید خیلی صاف هستن و هیچ حجمی ندارن، اصلا حس دکمه بودن به آدم دست نمیده!
۳
۰
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: Amir V , سجاد۶۷
ارسال: #۵۱
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۴:۰۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ، توسط انرژی مثبت.)
RE: مانشت ۴ از امروز
(۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  من هر چی نگاه می‌کنم می‌بینم این read و unread زمین تا آسمون با هم فاصله دارند. دوستان از گفته‌هاتون عکس ارسال کنید. ممکنه شیوه رندر فونت روی سیستم شما متفاوت باشه.
عکس زیر رو ببینید.

دکتر می تونم بپرسم سیستم عامل شما چیه؟

یه مطلب دیگه این که وقتی دو تا ارسال رو پشت سر هم می فرستیم و به وسیله خط کش از هم جدا می شن این خط کش سفیده و تقریبا اصلا" مرز دو تا ارسال مشخص نیست!

فایل‌(های) پیوست شده

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: salty_co
ارسال: #۵۲
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۴:۳۷ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
(۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  مانشت ۴ از امروز افتتاح شده. به زودی آموزشی برای استفاده از آن قرار خواهد گرفت. امکانات جدیدی مانند قفسه و سیستم‌ جدید اخبار و ... اضافه شده.
شده حکایت برخی از اساتید که انگلیسی تدریس می کنن . اول باید بریم زبان و تکمیل کنیم بعد بیایم سر کلاس Smile
شوخی نبود انتقاد بود . من نمی دونم چرا و با چه هدفی تغییرات ایجاد کردید . خوب بود دلایل هم مطرح میشد تا از اون نقطه نظر بهش نگاه کنیم . ولی از زحمتی که کشیدید تقدیر می کنم .
دو تا مشکل داشتم یکی نویگیت صفحات هست . وقتی شماره صفحه باشه بهتره ، آدم با یک نگاه می فهمه کجاس .
دومیش هم همین مشکل فونته . خیلی نازکه . مثلا شین اصلا معلوم نیست . تو فونت قبلی ب با ی کوچک قاطی میشد . اینجا شینش مشکل داره و در کل خیلی ریزه .
ضمنا نظر شخصیم این هست که کادر مشخصات فردی و امضا ( کادر اول و سوم ) فونت کوچکتر و کم حجم تر بشه و کادر وسط که اصل مطلب هست با فونت مشخص تر بشه و البته حجمش الان خوبه .
دست مریزاد
۱
۰
ارسال: #۵۳
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۴:۵۵ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
تغییرات ما خیلی زیاد نبوده نسبت به مانشت ۳. در مجموع یه مقداری عرض صفحه نمایشی سایت افزایش یافته، برای نمایش موبایل بهبود‌هایی داده شده (البته هنوز ادامه داره) و نکته اصلی اینکه سایت اصلی و سایت انجمن مجتمع شدن. الان با همین رمز می‌تونید در سایت اصلی نظر بگذارید و یا مطلب ارسال کنید. در مجموع هدف مانشت ۴ فاصله گرفتن از انجمن صرف و دسته‌بندی دقیق موضوعی هست. شاید در کوتاه مدت و یکی دو ماه اول کمی اذیت بشین اما ۶ ماه دیگه شک ندارم که بیشتر طرفدار مانشت خواهید بود. بد نیست نگاهی به جاهایی مثل
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بندازید.
راستی گفتید استاد انگلیسیBig Grin طراحی سایت جدید دو زبانه است. و به هر دو زبان فارسی و انگلیسی قابل دسترسی است. البته برای بخش انجمن چون از اول فارسی بوده کمی مشکل خواهیم داشت.

۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Breeze , good-wishes , SaMiRa.e , sybarite , M*Gh
ارسال: #۵۴
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۴:۵۵ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
(۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  دکتر می تونم بپرسم سیستم عامل شما چیه؟
mac

۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت
ارسال: #۵۵
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۴:۵۶ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
(۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ)publin نوشته شده توسط:  **Phone : (+98) 021 4498 22

فعلا شماره تلفن نهایی نشده Big Grin

۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Breeze
ارسال: #۵۶
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۴:۵۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۵۴ ب.ظ، توسط Breeze.)
مانشت ۴ از امروز
آقای دکتر ، حالا که دارید زحمت میکشید این فرمول اعتبار رو هم یه بازبینی بفرمایید این اعتماد به نفس ما هی داره میاد پایین ، لایک میخوریم اما اعتبارمون کم میشه Sad
همونطور که دوستان فرمودند رنگ background کلی هم خیلی یخه
فونت قبلی هم خیلی خوانا تر و درشت تر بود ، چشم من رو که اذیت میکنه دیگران رو نمیدونم . بعید میدونم از رندر باشه چون من با دو تا سیستم هم امتحان کردم بازم مشکل داشت .
بخش افزودن نظر تو پروفایل افراد خیلی کوچیک شده ، قبلا بهتر بود

فقط انتقاد کردیم Smile

در کل به نوبه خودم بابت همه زحمتهای شما تشکر میکنم ، همه میدونن که مشغله کاری تون خیلی زیاده ، قطعا با توجه ویژه شما و با رفع مشکلات ، قالب جدید خیلی بهتر و به روز تر خواهد بود.

[تصویر:  2hpj6v9.png]
۲
۰
ارسال: #۵۷
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۴:۵۸ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
(۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  یه مورد دیگه هم در مورد دکمه هاست ... البته این دیگه کاملا به سلیقه برمیگرده ... من دکمه هایی که حجیم بودن رو بیشتر دوست داشتم .... این دکمه های جدید خیلی صاف هستن و هیچ حجمی ندارن، اصلا حس دکمه بودن به آدم دست نمیده!
شیوه طراحی سال ۲۰۱۳ به همین شکل هست. دکمه‌های حجیم مال سال ۲۰۱۰ بودن Big Grin

۳
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Breeze , ماه بانو , maneshty
ارسال: #۵۸
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۵:۰۷ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
(۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  این شماره صفحات هم بهتره که هم بالای صفحه باشه هم پایین، چون یه تاپیک رو که باز می کنیم، تو مانشت جدید باید صبر کنیم صفحه لود بشه تا بیاییم پاییت و شماره صفحه مورد نظر رو کلیلک کنیم، ولی اگه بالای صفحه هم باشه، حتی وقتی صفحه هنوز کامل لود نشده هم زود میتونیم شماره صفحه مورد نظر رو کلیلک کنیم...

می‌تونیم یه شماره صفحه بگذاریم که تا زمانی که صفحه لاود نشده اون بالا باشه و بتونید صفحه رو عوض کنید Big Grin

۰
۰
ارسال: #۵۹
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۵:۱۱ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
(۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ ب.ظ)saam نوشته شده توسط:  آقای دکتر ، حالا که دارید زحمت میکشید ایم فرمول اعتبار رو هم یه بازبینی بفرمایید این اعتماد به نفس ما هی داره میاد پایین ، لایک میخوریم اما اعتبارمون کم میشه Sad

چشم. در حال بازبینی هست. منتها هنوز نهایی نشده.

۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Breeze
ارسال: #۶۰
۲۷ مرداد ۱۳۹۲, ۰۵:۱۲ ب.ظ
مانشت ۴ از امروز
فونت‌ها به حالت قبل بازگردانده شد. منتها فونت متن هنوز همین جدیده است. اگه مشکلات با این هم زیاد بود کلا برش می‌داریم.
برای مشاهده تغییرات ctrl+F5

۲
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: good-wishes , SaMiRa.e

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۴۷۹ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  رکوردهای مانشت admin ۱۴۰ ۹۱,۹۲۵ ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: msm1365
  اهدای کتاب هایم به اعضای گل مانشت x86 ۴۴ ۳۸,۲۶۴ ۰۳ آبان ۱۳۹۹ ۰۹:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: abolfazl pepco
Lightbulb گروه ترجمه ی مانشت marvelous ۱۳ ۱۰,۱۸۰ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ziba_090
Star سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت nasrolah ۹۴۸ ۲۴۲,۳۵۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۵۲ ق.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  پرسش و پاسخ و بحثهای مدیران در مورد امور جاری مانشت Fardad-A ۴,۸۰۶ ۴۴,۶۶۸ ۰۳ دى ۱۳۹۸ ۰۱:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Masoud05
  تخفیف گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف برای اعضای مانشت در سال ۹۹ عزیز دادخواه ۱۲ ۸,۶۰۷ ۲۵ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  مانشت اینجا.مانشت اونجا...مانشت همه جا fahimehazimi ۵ ۶,۱۶۴ ۱۹ دى ۱۳۹۷ ۰۶:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: mrsami
Information مشکلات مانشت aatwo ۳۷۷ ۲۰۶,۲۳۰ ۲۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: elect
  تخفیف گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف برای اعضای مانشت در سال ۹۸ عزیز دادخواه ۸ ۷,۲۰۱ ۲۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: marykh

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close